Képfényező blog » Blog Archive » Csilla & Balázs

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Csilla & Balázs

Még ha olyan “igazi”, papírra írt Képfényező bakancslistánk nincs is, valami hasonlót legalább a gondolataink között azért tartunk – én például évek óta szeretnék egyszer Pannonhalmán fotózni. Mióta először ott jártam, azóta tudom – nem egyszerűen csak az gyönyörű amit felépítettek ott, de ahova építették… szintén. Ahogy a Bakonyon keresztül autózva közeledtem, és kezdett feltűnni a távoli dombtetőn az apátság: azt hiszem, erre mondják, hogy “inspiráló”. Máshogy veszek kezembe a fényképezőgépet is… úgyhogy Csillának és Balázsnak hálás lehetek – nekik köszönhetem, hogy végre itt is fotózhattam. Következőnek Bélapátfalváról várok érdeklődőket. :)

csilla-balazs-eskuvo-08

És bár Eszter, szeptember elejére már igen szépre gömbölyödő pocakja miatt, ide már nem kísérhetett el, mégsem maradtam egyedül a fényképezőgép mögött… :) Ott volt ugyanis a vendégek között egyike azoknak az embereknek, akivel már régóta szerettem volna egyszer együtt fotózni: Zoli, aki pár éve Villányban, illetve Kisjakabfalván még a fényképezőgép másik felén állt. A blogon és a diavetítésben látható képek egy része az ő munkája. :)

csilla-balazs-eskuvo-30

Hálásak lehetünk az ÚRnak: “rezgett a léc” az időjárást illetően, de végül nagyon szép kora őszi délutánt és estét kaptunk éppen addig, amíg fotózni akartunk – és csak akkor szakadt le az ég, amint a “tető alá került” a buli. Így aztán csak rajtunk múlott, hogy milyen képeket tudunk mutatni… reméljük, nem okozunk vele csalódást. Fogadjátok szeretettel a diavetítést. :)

-> A szélesvásznú változatért pedig kattintsatok ide!

A képek kattintásra jóval nagyobbra is nőnek ám… :)

Tags: , , , , ,



One Response to “Csilla & Balázs”

  1. November 27th, 2015 at 4:19 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Dóri & Ádám says:

    […] ami megérinti az embert. Tudom, mert jártam ott párszor, sőt pár éve fotózhattam ott is egy esküvőt. Ádámék esküvője volt a legutóbbi ilyen találkozás Pannonhalmával… és megint azon […]