Képfényező blog » Blog Archive » Kata & Michael

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Kata & Michael

Kata és Michael esküvőjére életünk legkalandosabb jegyesfotózásával készültünk, úgyhogy már kíváncsian vártuk, mi következhet ezután… Az élet pedig remek filmrendező: a nap tanítani való ívet kapott. A ködös-párás hajnali Duna-part nyugodt csendjétől az esti, húrokat tépő buliig igen széles spektrumon játszhattunk. :)

Megkaptunk mindent, amit egy esküvői nap adhat: elhúzódó készülődés a menyasszonynál, a már-már felbukkanó kapkodást és idegességet hibátlanul kezelő vőlegény, csendes és bensőséges percek az arborétum hatalmas fái alatt (közben a háttérzenét a száztagú szúnyogzenekar szolgáltatja). Ünnepélyes pillanatok a templomban, a pár nyakába boruló barátok-rokonok utána, majd a polgári szertartás, délutáni napfény, könnyeit törölgető örömanya… gyorsan még néhány kép a lemenő nap utolsó sugaraival – és este a BULI. Csupa nagy betűvel, mert ilyet még nem láttunk: a “Smoke on the water” (!) refrénjénél a táncparkett közepén hanyatt dőlve a húrokat tépő basszgitáros; hasonló átéléssel léggitározó vőlegény, az áramszünet alatt az egyetlen megmaradt hangszer, a dob vezetésével kórusban éneklő násznép… leírhatatlan. :)

Megpróbáltuk mindezt (és sok más apró részletet) a diavetítésbe sűríteni, fogadjátok szeretettel! :)

-> A szélesvásznú változatért pedig kattintsatok ide!

-> a képeket is végig lehet kattintani, úgy kicsit nagyobbra nőnek... :)

kata-michael-01 kata-michael-02 kata-michael-03 kata-michael-04 kata-michael-05 kata-michael-06 kata-michael-07 kata-michael-08 kata-michael-09 kata-michael-10 kata-michael-11 kata-michael-12 kata-michael-13 kata-michael-14 kata-michael-15 kata-michael-16 kata-michael-17 kata-michael-18 kata-michael-19 kata-michael-20 kata-michael-21 kata-michael-22 kata-michael-23 kata-michael-24 kata-michael-25 kata-michael-26 kata-michael-27 kata-michael-28 kata-michael-29

Tags: , , , ,



Comments are closed.