Képfényező blog » Blog Archive » Zsuzska & Csongi

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Zsuzska & Csongi

Zsuzska és Csongi esküvőjéről az előzetesben csak részletfotókat mutattunk, nem is véletlenül… már a jegyesfotózás során  kiderült, hogy amihez hozzányúlnak, az szép – vagy szép lesz. Ritka ugyan, de vannak ilyen emberek, néha kicsit irigykedve is nézem. Meg talán a gyerekeim is, mert azért az nagyon menő, hogy az “Anya/Apa, rajzolj nekem egy…” kezdetű mondatok bármelyikére simán remek válaszaik lesznek. :)

Ettől persze rögtön a fotósnak is jó dolga lesz, és mivel amúgy is szeretjük a részleteket (érdekesebb sokszor a messziről nem látható apróságokról mesélni), vannak azért képeink a részletfotókon túl is… és elérkezett az idő, hogy ezeket is megmutassuk. :)

Amikor megkérdezzük a párjainkat, hogy miért éppen a Képfényezőre esett a választásuk, sokféle választ szoktunk hallani, de van ezekben egy közös pont: a természetesség. Be kell valljuk, ez tényleg a legfontosabb dolog, amire törekszünk… de azt is el kell áruljam, hogy ez messze nem csak rajtunk múlik. Ha átpörgetem Zsuzska és Csongi képeit, és valami megkérdezi, miért szerettünk mi náluk fotózni, akkor ugyanezt tudjuk mondani: mert olyan természetesen, minden mesterkéltség nélkül jó volt az, amit átéltünk, láttunk és fényképeztünk, ahogy mi is szeretjük. A reggeli készülődés, rajzolgatás-vasalás, beszélgetés; az egymásnak hozott ajándék, a templom otthonos-családias közege, … mindaz, amit a képeken láttok.

Egyszerűen csak próbáltunk nem zavarni. Ami néha nem is könnyű egyébként, mert bár régóta vágyom rá, továbbra sem tanultam meg egészen láthatatlan lenni a fényképezőgép mögött… de törekszünk rá. Ha megnézitek a diavetítést, illetve a lentebbi kedvenc képeinket átpörgetitek, talán ti is megértitek, mire gondolok:

A képek kattintásra nagyobbra is nőnek ám!



Comments are closed.