Képfényező blog » Blog Archive » Fanni & Attila

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Fanni & Attila

Ki korán kel… tudjuk mindannyian, annak jutalma bőséges. Ha fotózni megyünk, az sem mindegy persze, hogy merrefelé indul az ember hajnalhasadáskor, de ha mondjuk a Balaton-felvidék tanúhegyei veszi az irányt, a környezet mindenképp megkapóan szép lesz – a következő néhány kép elég egyértelműen magyarázza, miért szeretek annyira itt lenni, és miért ajánlom fel mindenkinek, hogy ha eljön, nagyon szívesen fotózom itt (és mutatok is egy-két jó helyet).

A környezet önmagában persze még kevés lenne ahhoz, hogy ennyire szeressem ezeket a képeket. Kell hozzá mindaz, ami talán ezen a pár képen is érződik: a vagányság, ifjúság, az az erő, amivel neki lehet és kell rugaszkodni az életnek, egymásra figyelő gondoskodás és figyelmesség… mindaz, amiről én írni nem tudok (marad a fénykép), de ami miatt még mindig annyira szeretek párokat fotózni: egyszerűen jó ránézni, szép látni azt, ami két embert összeköt. Attilát egy ici-picit ismertem már korábbról, Fannit nem, de most már örülök, hogy látni fogom őket még jövőre az esküvőn is. :)

Íme egy koránkelős nyári reggel, napkeltével, hegytetővel, szélben lobogó színes ruhával, valamint állítólag kezes bárányként viselkedő, de mégis csak egy lóerős paripákkal… :)

A képek kattintásra nagyobbra is nőnek ám! :)


Comments are closed.