Képfényező blog » Blog Archive » Gyöngyi & Szabolcs

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Gyöngyi & Szabolcs

Egyfajta kis ünnep ez a bejegyzés nekem: egy fotózástól ennél többet és jobbat nem várhatok. És most végre itt van, felkerül a blogra, megmutathatom mindenkinek. :)

Először csak azt tudtam, hogy jó helyre fogunk menni – mert Gyöngyiék hagyták magukat rábeszélni, hogy megmutassak néhányat a kedvenc helyeimből a Balaton-felvidéken. Aztán kiderült, hogy igen szép időt is kaptunk, afféle őszi nyarat. E kettő elég is lenne, ha tájképfotózásra készültem volna, de valahogy olyankor mindig hiányolom a tájból az embert.

Viszont, ami csak fényképezés közben (mondjuk a 20. másodpercben) derült ki: Gyöngyit és Szabolcsot ajándékba kaptam ehhez a naphoz. Nézzétek meg, bármelyik képet a vetítésből vagy a lentebbi válogatásból – ilyen az, amikor két ember valahogy szebbé teszi egymást. Mert az összes olyan pillanat, ahol együtt vannak, egymáshoz érnek vagy valamilyen formában összetartoznak, egyszerűen szép.

Na, ezekért a pillanatokért lettem esküvői fotós – bár fura ezt leírni, mert ehhez egyébként még esküvőre sem lenne szükség, elég hozzá két ember, akik egymást szeretik; és egy rászánt délután/este. De itt és most esküvő is lesz, méghozzá hamarosan – mindezek után talán érthető, hogy némi lelkesedéssel várom… :)

Ha mindezt összeadjuk a Tihanyi-félsziget magaslataival, a Sajkodi-öböllel és az őszi színpompával akkor ezt kapjuk:

A képek kattintásra nagyobbra is nőnek ám! :


Comments are closed.