Képfényező blog » Blog Archive » Örömteli változások a Képfényező csapatban

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Örömteli változások a Képfényező csapatban

Néhány személyes gondolat következik a Képfényező csapat háza tájáról. Örömteli híreink vannak ugyanis: idén Eszter és Juli is új társasággal tölti mindennapjait. :)
Nagy örömmel várt családtagok ők, akiket nagy szeretettel vártunk, és hálásak vagyunk az érkezésükért – és nem is szeretnénk őket egész napokra egyedül hagyni. Ezért a hölgyek (Eszter és Juli) úgy tűnik, hogy idén nem fognak esküvőkön fotózni – bár a fényképezőgépet nem fogják azért elfelejteni egészen. :)

 

Ugyanakkor többször elmondtuk és leírtuk, hogy esküvőt fotózni egyedül is lehet… de igazán párban jó. Így aztán Attila idén sem marad egyedül – ráadásul, az állandóság jegyében Eszter helyett Eszter érkezik a Képfényező csapatba. :) Épp a legjobbkor derült ki ugyanis, hogy Beliczay Eszter, aki néhány éve még a fényképezőgépünk másik oldalán ragyogott Bence mellett, igazából szívesen átkéredzkedne erre az oldalra is.

eszter-10

Szó szót követett, elkezdtünk beszélgetni, aztán tavaly egy esküvőn már dolgoztunk is együtt, és kiderült, hogy igazán közénk illő teremtés ő. Először is: az élet legfontosabb, lelki kérdéseiről vele is hasonlóan gondolkodunk – e nélkül nehéz is volna együtt dolgozni. Ezt persze már korábban is tudtuk, ismerjük egymást hosszú évek óta. Az viszont csak mostanában derült ki, hogy nem csak hogy meggyőző tudatossággal kezdett a technikai trükkökbe beletanulni, de igen jó szeme és „kép-érzéke” is van, úgyhogy felkértük a csapat „női szempárjának” szerepére. Fogadjátok tehát szeretettel idén a Képfényező csapatában Esztert! Bemutatkozó oldalát a Képfényező weboldalon találhatjátok.



3 Responses to “Örömteli változások a Képfényező csapatban”

  1. March 7th, 2015 at 1:41 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Felhívás keringőre says:

    […] hogy ilyesmit mi bizony nagyon szívesen vállalunk. Mert szeretem, és mert most már mi is átéltük, kicsit jobban tudom, mit […]

  2. April 14th, 2015 at 11:18 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Karolina & Gergő says:

    […] év a Képfényező csapat számára: Karolina és Gergő esküvője volt az első, ahol már előre tervezetten fotóztunk együtt (a tavaly még inkább csak ígéretes “beugróként” […]

  3. January 20th, 2016 at 8:24 am

    Képfényező blog » Blog Archive » Felhívás keringőre says:

    […] Örömteli változások a Képfényező csapatban Karolina & Gergő […]