Beliczay Eszter

eszter-06-square

Egészen kicsi koromtól kezdve nagyon szerettem fényképeket nézegetni. A kedvenceim a szüleim fekete-fehér esküvői fotói voltak. Bármikor fel tudom idézni az egyiket, ahogy egy Wartburg hátsó szélvédőjén egymást átkarolva, nevetve néznek kifelé. A képen nincsen semmilyen különleges helyszín vagy beállított mozdulat. Csak az, ahogy ők ketten ott összetartoznak.

A fényképeink rólunk, a múltunkról mesélnek. Arról, hogy kik, milyen pillanatok, történések, helyszínek és események fontosak a számunkra. Arról, hogy kikhez tartozunk, hova kötődünk.

Számomra a fényképek emlékképek. Segítenek emlékezni azokra, akik és amik fontosak számunkra, akár mérföldkövet jelentettek az életünkben, akár csak apró részletei voltak annak, s így voltak hatással ránk, formáltak minket.

A Képfényező csapatának tagjaként ilyen emlékképekkel szeretném gazdagítani a hozzánk fordulókat.

***

A 2016-os szezonban Eszter a fényképezés mellett más, izgalmas feladatokkal is szembe fog nézni, úgyhogy idén engedjük komoly gyakorlati tapasztalatokat szerezni a kisgyermekek fotózása terén… az esküvőkhöz pedig jövőre visszavárjuk. :)

B. Eszter

 

 

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.