Képfényező blog

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Zsuzsi & Zaki – első látásra…

Jön, jön, jön… de mielőtt az összes kép megérkezne, egy előzetes Zsuzsi és Zaki esküvőjéről. :)

Ilus & Andris – első látásra…

Jön, jön, közeledik… :)

De a “Coming soon” plakát helyett álljon itt inkább egy előzetes Ilus és Andris esküvőjéről. Hamarosan jelentekezünk a többi képpel, diavetítéssel is!

Szilvi & Dávid

Ki sem merem számolni, mióta ismerem Szilvit… igazából még gyerekek voltunk (végső soron mintha csak tegnap lett volna). Valaha sokat találkoztunk, az utóbbi években már keveset, de volt egy szép, téli esküvőnk nem is olyan régen, ahol megint összetalálkoztunk, és nagy örömmel láttam, hogy legalább az egyik keze nem fázik – valaki szorongatta. És bár nem róluk szólt az a nap, ez azért feltűnt. És aztán amikor nemrég kiderült, hogy fotóst is keresnek, nagyon megörültem. :)

Vannak helyek, amiket kifigyelek jártunkban-keltünkben, és megjegyzem, hogy egyszer majd valakit elhozok ide fotózni – Szilvikék azt mondták, most sikerült nekik való helyet találni. Szigligeten, abban a csinos kis nyeregben ülő Kiskápolna, meg a felkelő nappal színesbe öltöző vidék nekik is megtetszett. Úgyhogy a korai ébresztőt leszámítva igazán könnyű dolgom volt… csak körbejártam őket párszor, néztem a tájat, és nyomogattam a fényképezőgép gombját. :) Mutatok is néhány képet, az esküvőig még épp lesz idő néhányszor átlapozni:

Nóri & Andris – első látásra…

Lassan közelednek Nóri és Andris esküvői képei is: első fecskeként egy rövid előzetest fogadjatok szeretettel!

… a képek kattintásra nagyobbra is nőnek ám. :)

Ilus & Andris

Különleges ismeretség a miénk, mert bár Ilus komoly és fontos felelősséget bízott ránk az esküvői fényképeivel, valójában a feltétlen bizalom kiépítése a másik irányban kezdődött egy legalább ilyen fontos felelősséggel: pár évvel ezelőtt ugyanis Ilusra (és a szintén nagy becsben tartott Böbére) bíztuk az otthoni környezetet a bölcsőde révén először elhagyó  kislányunkat – és nagyon gyorsan nagyon-nagyon megszerettük őt (őket) mi is, a pici is. :) Így aztán Vele nem az esküvőnek köszönhetően találkoztam először, Andrissal viszont igen. És bár ő eleve jó helyzetből indul (mégiscsak feleségül készül fog valakit, akit nagyon szeretünk), még ehhez képest is jó volt látni és hallgatni őket, amíg fotóztunk és beszélgettünk.

A jegyesfotózás kedvéért meglátogattak minket a Balaton-felvidéken, igyekeztem hát megmutatni nekik, miért is szeretek ott lenni annyira. Remélem sikerült. :) Mivel már csak pár nap az esküvőig, itt a megfelelő pillanat, hogy előkerüljön a diavetítés, és néhány kedvenc képem – fogadjátok szeretettel:

A képek kattintásra meg is nőnek ám! :)