Képfényező blog » Blog Archive » Dia & Zoli

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Dia & Zoli

Vannak emberek, nem is kevesen, akik képesek végigizgulni az egész esküvőt – nekik a legnehezebb. Azután találkoztunk olyanokkal is, akik előtte rettentő feszültek, aprólékos gonddal megszerveznek és elrendeznek mindent, de aznap elengedik: nekik már jobb, ők ugyan fáradtan érkeznek az esküvő napjához, de azt már felszabadultan élvezik. És láttunk már olyanokat is, akik az esküvő előtt is kellő humorral álltak mindenhez. De azt csak most tudtuk meg, hogy a „nyugalom” szó mellett illusztrációként kinek a fotója fog szerepelni… :)

dia-zoli-22

Nyugalom és sofőrje :)

Dia és Zoli képei jelentik a „szezonzárót” idén. Egy minden hivalkodás nélkül roppant stílusos öreg Mercedes, az Operaház elképesztő eleganciája, a németajkú gyülekezet templomának letisztult egyszerűsége, és egy elsöprő esti buli kavalkádja maradt meg emlékeinkben. Meg persze Dia és Zoli, akikről sok mindent lehetne írni, legyen most elég két gondolat.

Egyrészt: szeretnénk mindig olyan párokat fotózni, akiknél néha olyan érzésünk van, mintha valamiféle regényből toppantak volna elénk… A fényképezőgép a karaktert és a szépséget is szereti ám. :)
Másrészt: sok megtanult táncot láttunk már esküvőn. Keringő, salsa, rocky, cha-cha, … de mind közül a legnagyobb kihívást a tangó jelenti. Mert bár minden tánc több mint lépések sorozata, nincs még egy tánc, ahol annyira feltűnő, ha valaki csak „lépi”, de nem érzi/éli át. No, Dia és Zoli a tangót választotta, és milyen jól tette… már csak ezért is jó volt ott lenni. :)

Fogadjátok hát szeretettel az idei év utolsó esküvői „meséjét”, a diavetítést – így láttuk mi Dia és Zoli esküvőjét:

A szélesvásznú változatért pedig kattintsatok ide!


dia-zoli-01 dia-zoli-02 dia-zoli-03 dia-zoli-04 dia-zoli-05 dia-zoli-06 dia-zoli-07 dia-zoli-08 dia-zoli-09 dia-zoli-10 dia-zoli-11 dia-zoli-12 dia-zoli-13 dia-zoli-14 dia-zoli-15 dia-zoli-16 dia-zoli-17 dia-zoli-18 dia-zoli-19 dia-zoli-20 dia-zoli-21 dia-zoli-22 dia-zoli-23dia-zoli-23b dia-zoli-24 dia-zoli-25 dia-zoli-26 dia-zoli-27 dia-zoli-28 dia-zoli-29 dia-zoli-30 dia-zoli-31 dia-zoli-32 dia-zoli-33 dia-zoli-34 dia-zoli-35

 

Tags: , , , , ,



Comments are closed.