Képfényező blog » Blog Archive » Andi & Balázs

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Andi & Balázs

Az esküvői fotós némiképp hasonlít a medvére vagy mondjuk a sünre: mi is egyfajta téli álmot alszunk télen, Karácsonytól tavaszig. :) Ilyenkor van lehetőség például megálmodni sok érdekes tervet az előttünk álló szezonra. Így tettünk mi is tavaly, és összegyűjtöttük megvalósításra váró terveinket. Sok ezek közül azóta valóság lett, de az egyik legkedvesebb csak nem akart összejönni… egészen az utolsó pillanatig. De aztán Andi és Balázs jóvoltából a “szezonzáró jegyesfotózáson” végre eljutottunk a közös főzésig is. :)

Nagyon szeretjük a hétköznapi, természetes helyzeteket – ezek a pillanatok azok, amikor a párjaink annak ellenére önmaguk tudnak lenni, hogy ketten keringünk körülöttük fényképezőgépekkel és objektívekkel felfegyverkezve. A konyha és a főzés pedig ilyen szempontból tökéletes választás: gondoljunk csak arra, hogy minden összejövetelen azon kapjuk magunkat egy idő után, hogy mindenki a konyhában van. :)

Egy szó mint száz: örülünk, hogy Andiék kedvet kaptak  mindehhez, színesek és amikor épp nem koncentráltak nagyon, mosolygósak voltak. Ugyanolyan jól éreztük magunkat velük, mint ebben a számomra Kiskunhalashoz kötődő baráti körben bárkivel – úgyhogy már várjuk az esküvőt… ahol egy másik, téli álmunk alatt megszületett tervet igyekszünk majd átültetni a gyakorlatba. :)

Tags: ,



One Response to “Andi & Balázs”

  1. December 2nd, 2012 at 3:54 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Andi & Balázs says:

    […] Ahogy már megírtuk akkor, hosszú várakozás után végre összejött a régóta tervezgetett főzős-borozós fotózás is. És már akkor utaltunk rá, hogy az esküvőn egy másik, téli álmunk alatt megszületett […]

Most szólj hozzá... :)