Képfényező blog » Blog Archive » Dia & Zoli

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Dia & Zoli

Nem is emlékszem pontosan, hogy kerültünk a szentendrei városi könyvtárba… úgy rémlik, hogy Dia vetette fel az ötletet. Talán azért, mert járt oda évekig elég sokat. Először nem értettem, miért lesz ez igazán jó – de aztán beléptünk, és rájöttem. Láttam már képeket és helyszíneket, amiket a “retró” címkével illettek, de ezek mind bátortalan próbálkozások voltak csupán… :) Beléptünk az ajtón, és bár nem az orrom az első számú érzékszervem, már az illat megalapozta a hangulatot: azt a régi könyvszagot szerintem mindenki ismeri. No, és aztán körbenéztünk. Színes könyvgerincek és hosszú könyvespolcok mindenfelé, igazi katalógus-szekrény a sarokban, a gyerekkorunkból itt maradt polcok, parketta és a szőnyeg… mintha a Gazdálkodj okosan! c. örökzöld társasjáték “Az olvasás szórakoztató és hasznos időtöltés. Vegyél könyvutalványt!” feliratú mezőjére léptünk, és ott maradtunk volna. :)

El kell ismerjem, hogy bölcsésznek lenni menő. Most jöttem rá igazán, csak el kellett kísérni a könyvmolyokat a természetes élőhelyükre. :)

Persze ha már Szentendrén jártunk, egy idő után kimerészkedtünk a könyvtárból is, mert ugye hol érezné még igazán otthon magát egy bölcsész, ha nem egy kávézó teraszán a napfényben üldögélve. Nehéz megfogalmazni, hogy mi az igazi titok, de egyből érezni, ha valaki a legapróbb mozdulatokig élvezi azt, amit tesz, vagy ahol éppen van – és ez most ilyen volt. Ha egyszer “kávészünet” címmel rövidfilmet kellene forgatnom, Zolit keresném meg elsőként. :)

A szentendrei tapasztalatok után mindenféle erős várakozással készülünk a közelgő esküvőre. Hogy csak egyet, de a fotós számára fontosat mondjunk: lehet, hogy nem is tudják magukról, de két igazán jó, karakteres és fotogén arc vár ránk szombaton, úgyhogy már fényesítjük is a portréobjektívet… Hogy végre mindenki lássa, mire készülünk, ajánljuk figyelmetekbe a jegyesfotózás képeiből készült diavetítést:

-> A szélesvásznú változatért pedig kattintsatok ide!

A képeket is érdemes lehet végigkattintani, úgy kicsit nagyobbra nőnek... :)

dia-zoli-01 dia-zoli-02 dia-zoli-03 dia-zoli-04 dia-zoli-05 dia-zoli-06 dia-zoli-07 dia-zoli-08 dia-zoli-09 dia-zoli-10 dia-zoli-11 dia-zoli-12 dia-zoli-13 dia-zoli-14 dia-zoli-15 dia-zoli-16



Comments are closed.