Képfényező blog » Blog Archive » Anikó & Imi

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Anikó & Imi

A sárospataki jegyesfotózás után Anikó és Imi esküvőjére nem kellett messzire utaznunk, hiszen egy debreceni helyszínen volt. Az időjárásra nem lehetett panaszunk, hiszen nagyon kellemes, az őszt meghazudtoló meleg volt aznap. Anikó készülődése után ki is használtuk a jó időt és a gyönyörű őszi színeket, így sikerült néhány szép menyasszonyi portrét készítenünk a Nagyerdőn.

Az esküvőnek nem más, mint Debrecen legpatinásabb temploma a Szent Anna székesegyház adott otthont. A szertartás után kicsit izgultunk, hogy sikerül-e tartanunk magunkat a programhoz, és elcsípjük-e a kreatív fotózásnak helyszínt adó Zeleméri Templomromnál a lemenő nap utolsó sugarait, de szerencsére még épp időben értünk oda, így a nap legjobb fényeit használhattuk a páros fotók elkészítéséhez.

Ezek után már nem volt más hátra, mint a hivatalos programok után átadni magunkat a lakodalom forgatagának. Egy igazi magyar esküvőben vettünk részt, ékesszólású vőféllyel, és rengeteg hegedűszóval. Más feladatunk nem is volt, mint megörökíteni a lagzi pillanatait. Számomra nagyon emlékezetes maradt, ahogy a két örömanya egymásba kapaszkodva figyelte az ifjú pár első közös táncát, örültem, hogy pont előttem volt egy fényképezőgép, így talán senki nem vette észre a szememben csillogó könnyeket.

Ezek után következzen a diavetítés, majd a kedvenc fotóinkból egy válogatás.



Comments are closed.