Képfényező blog » Blog Archive » Anikó & Imi

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Anikó & Imi

Debrecen – Sárospatak. 117 km, időben 2 óra. Az előző napi éjszakába nyúló esküvőfotózás után Dáviddal kissé elcsigázva vágtunk neki az útnak, de a helyszínre érve hamar elszállt a fáradtságunk. Bevallom, én korábban még sosem jártam Sárospatakon, de azonnal elbűvölt ez a kis gyöngyszeme Északkelet-Magyarországnak. A késő-reneszánsz korszakot idéző vár és környéke a délutáni nap sugaraiban fantasztikus helyszínéül szolgált Anikó és Imi jegyesfotóinak elkészítéséhez. A délután folyamán megtudtuk azt is, hogy miért is ragaszkodtak ők ehhez a helyszínhez – hiszen itt volt a lánykérés is.

Imi nemcsak a lánykéréshez választott jó helyszínt, hanem a fotózáson is olyan hangulatot teremtett az ódon falak tövében, amelynek eredményeképpen nagyon természetes, önfeledten mosolygó párt tudtunk megörökíteni. Az alábbiakban mutatunk nektek pár képet erről a délutánról, fogadjátok őket szeretettel!



One Response to “Anikó & Imi”

  1. December 17th, 2018 at 4:13 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Anikó & Imi says:

    […] sárospataki jegyesfotózás után Anikó és Imi esküvőjére nem kellett messzire utaznunk, hiszen egy debreceni helyszínen […]