Képfényező blog » Blog Archive » Anita & Dani

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Anita & Dani

Szeretünk részleteket, apróságokat fényképezni. Erre több okunk is van; például az, hogy nagyon távolról nézve az esküvők erősen hasonlítanak egymásra: készülődünk, hűséget esküszünk egymásnak, vendégül látjuk a barátainkat/rokonainkat, majd tánc/buli hajnalig. Ugyanakkor ha kicsit közelebb megyünk, hirtelen megjelennek a személyes, sajátos vonások, és egyedivé, sajáttá válik minden. Anita és Dani esküvőjén volt még egy okunk részleteket fotózni: ezek a részletek nagyon szépek voltak. A színek, a virágok, a dekoráció összes pici eleme olyan volt, amin jó érzéssel időzik el a tekintetünk… és egy idő után azon kaptuk magunkat, hogy folyton nagyon közelről fényképezünk mindent. :)

Végső soron a lényeg két részletfotóban is elmesélhető… :)

Azután azt is írtam, hogy tulajdonképpen minden esküvőn van vacsora, és vendégül látjuk a barátokat/rokonokat. De megint csak vannak apró különbségek. És a vacsora itt és most fontos volt. Az örömszülőktől megtudtuk, hogy valójában két, immár  hosszú ideje csiszolódó ízlésű “gourmet” talált most egymásra (mint kiderült, a család eddigi tapasztalatai szerint Daniéknál az otthoni konyhában is remek dolgok készülnek). Az esküvőre pedig magukkal hozták a kedvenc éttermük chef-jét – nem véletlen tehát, hogy ezúttal a vacsora megmaradt emlékeinkben… :)

A “tánc & buli hajnalig” szintén a szívünkhöz nőtt: Tata egészében véve nagyon szép, elegáns és igényes helyszín volt, de a Pálmaház tánctere igazi jutalomjáték a fotósnak. Megfelelő szögből és világítással fényképezve egészen gyönyörű fényeket kaptunk a háttérben – alig akartunk eljönni a tánctér mellől. No és persze nem csak fény volt, de a táncparkett sem maradt üresen… :)

A bejegyzés elején látható diavetítésbe igyekeztünk belesűríteni a részletektől a táncparkettig az összes élményünket, reméljük élvezni fogjátok ti is! :)

Tags: , , , , ,Most szólj hozzá... :)