Képfényező blog » Blog Archive » Anna & Yannick

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Anna & Yannick

Néhány héttel ezelőtt lehetőségünk nyílt egy esküvőt fényképezni Tirol festői hegyvidékén, és egészen kivételes helyzetben éreztük magunkat (egy magyar fotós azért nincs igazán hozzászokva az Alpok hegycsúcsaihoz). De néhány héttel később Anna és Yannick ismét felnyitotta a szemünket: Magyarország szépsége, és főleg változatossága legalább ilyen lenyűgöző. Fényképeztünk egy burjánzó ártéri erdőben, a Duna nyugalmat árasztó homokos partján, majd egy esküvői szertartáson a visegrádi hegyoldalban, háttérben a Dunakanyar sorjázó domb- és hegyvonulataival; és megcsodáltuk a fellegvár fölötti felhők mögé lenyugvó Napot. Mindezt egyetlen nap alatt, mert mindez nem egy több napos kirándulás programja volt. :)

anna-yannick-009 anna-yannick-013 anna-yannick-005 anna-yannick-028

Ha ehhez hozzávesszük a sok kedves embert, barátokat és családtagokat, akkor talán nem igényel hosszú magyarázot, miért volt jó dolgunk Anna & Yannick esküvőjén. Átéltünk néhány megható pillanatot, pl. azok a kissé gyűrött papírlapok a kezükben néhány igazán szívet melengető, egymásnak szóló mondat apró jelei; és néhány igazán tréfás jelenetet: a rizsszórás például láthatóan nem előre egyeztetett programpont volt, ez elég világosan Anna arcára van írva; a baráti társaság mindenesetre jól érezte magát. :)

anna-yannick-024 anna-yannick-025

Megpróbáltuk a legemlékezetebb pillanatokat egy diavetítésbe sűríteni, és a bejegyzés végére összeválogattuk a kedvenc képeinket – dőljetek hátra, és élvezzétek! :)



Comments are closed.