Képfényező blog » Blog Archive » Barbi & Gergő

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Barbi & Gergő

barbi-gergo-3

barbi-gergo-2Az év egyik első esküvője volt az övék. És ismét Pasaréten, abban a templomban, ahol én is “felnőttem” – innen ismertük egymást Gergővel sok-sok éve. Mindenesetre nem az esküvő előtti beszélgetésen mutatkoztunk be egymásnak…
Barbi sokkal újabb ismerős a számomra, és vele ugye még a közös focik emléke sem volt meg, de ezt a problémát azért áthidaltuk. :)

barbi-gergo-10A napot a “creative session” fotózásával kezdtük, először a Kertészeti Egyetem kertjében. Őket sok emlék fűzte ide, a kert pedig nem véletlenül kedvelt fotózási helyszín. Üde zöld színek, bokrok-fák-virágok; a csokrot szinte felesleges is volt vinni… :)
Jártunk aztán még a Várban is – megunhatatlan, kifogyhatatlan, minden alkalommal más és más arcát mutatja. Mindig szívesen jövök ide, Barbinak pedig még jól is álltak a Jezsuita lépcső fényei… :)

barbi-gergo-19A templomunk ezzel szemben mindig ugyanazt az arcát mutatja, ami talán nem annyira szép, mint amennyire szerethető és őszinte – és egy esküvőn azért mindig díszesebb is, legalább egy nagy köteg virágnak köszönhetően. A lényeg persze nem is ebben van, és nem is ezért jöttünk ide… :)

barbi-gergo-28A kézszorítások után pedig a sok-sok rokon és barát nagy része eljött Budafokra, ahol egy remek hangulatú estét teremtettek – játékokkal, zenével, tánccal, vidámsággal. Zenélt Gergő testvére is, majd a zenekar segítségével még a vőlegény is dobverőt ragadott – ilyet nem sűrűn látok én sem… :)

barbi-gergo-8

barbi-gergo-9

Egy rövid válogatás itt, a kis képekre kattintva elérhető, lapozható:

Tags: ,

Kapcsolódó fényképek: Barbi & Gergő-galéria



One Response to “Barbi & Gergő”

  1. June 28th, 2009 at 9:25 pm

    David says:

    Gratula a képekhez!!! Nagyon jók a beállítások, színek és ötletek!!! :)

Most szólj hozzá... :)