Képfényező blog » Blog Archive » Zsanett & Juri

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Zsanett & Juri

zsanett-juri-06

Vannak az életben különleges alkalmak, amikor minden tökéletesen összeáll. És csak csodálkozva fedezed fel, hogy minden apró részlet a helyére kerül.

zsanett-juri-09Nemrég megajándékozott az élet egy fotózással ahol pont ezt éreztem. Előzetesen annyit tudtam, hogy egy párt fogok fotózni, akik szeretik egymást, és szeretnének néhány közös képet. Nem egy esküvői csomag részeként, hanem csak úgy, mert ez fontos nekik. És ennek önmagában megörültem, mert ritkán adódik ilyen alkalom – valamiért nem megszokott ez itthon, nem is értem miért… pedig ilyenkor egy fotós megfelelő szemmel-lélekkel milyen szép közös emlékeket tud adni.

zsanett-juri-13Sikerült is egy megfelelő időpontot összehozni; előtte kicsit körbejártam a várost, kerestem a megfelelő helyszíneket és fényviszonyokat – a korábbi, “Budapest” című bejegyzés részben ebből a képanyagból készült. Szeretek előre készülni egy-egy fotózásra, körbejárni a helyet, gondolkozni képeken és hangulatokon… Aztán eljött a megbeszélt nap, és a megbeszélt időpont előtt 3 órával a MET.hu vörös riasztást adott ki a fél országra, az égen sötétfekete felhők gyülekeztek, és a jégeső kerülgette a várost. Elhalaszthattuk volna, mert mindent ígértek, csak szabadtéri fotózáshoz ideálisnak nevezhető időt nem… végül nem így történt. Találkoztunk a Ferenciek terén, igazi szép nyári napon, napsütéssel és sötét felhőkkel, remek fényekkel, kellemes kora nyári meleggel.

zsanett-juri-17Megismertem egy párt, akikkel különleges élmény volt együtt dolgozni. Mert ötletesek, kreatívak és fotogének voltak, akik komoly része voltak/lettek a kreatív folyamatnak, az elkészült képek jelentős részben őket is dícsérik. Rövid idő után egyre rövidebb szavakból értettük egymást, megtaláltuk azt a stílust, hangulatot, ami hozzájuk leginkább illett – és elkezdett összeállni egy olyan anyag, amire tényleg büszke vagyok. :)

zsanett-juri-24Két olyan ember, akik külön-külön is szépek és fotogének lehetnének – de együtt az igaziak. Mert örök igazság, hogy egy nő megszépül, ha a párjával van együtt; nőiesebb, vonzóbb, igazibb lesz. És ugyanez igaz egy férfira is, persze más jelzőkkel. :) Zsanett és Juri között pedig félreérthetetlenül ott feszült az a vonzalom, szerelem, izgalom és titok, ami olyan érdekessé, izgalmassá teszi a férfi-nő kapcsolatokat.

Egyszerűen és röviden: ilyen fotózást szeretnék még minél többet… :)
Úgyhogy ha most épp ezt a bejegyzést olvasod, és valami hasonlóra vágysz te is, ne várj sokáig, írj! :)

zsanett-juri-22Slideshow & music

zsanett-juri-02Briefly said: one of the most beautiful photo-sessions I have ever made. Just about a man and a woman, and the ancient secret: their beauty, their love, passion and desire. Perfect subject for photography, a memorable summer afternoon & evening. :)
I’m always open for love-story photo-sessions – so if you are as well, don’t hesitate to contact… :)

Tags: , , ,

Kapcsolódó fényképek: Zsanett & Juri-galériaOne Response to “Zsanett & Juri”

  1. June 29th, 2009 at 7:57 am

    Redl-Nagy Zoltán says:

    Gratulálok a honlapodhoz, jónéhány dolgot végignéztem,látszik sokat dolgozól,… a blogban rátaláltam a Zsanett és Juri fotóira is sok köztük a nagyon jól elkapott pillanat, lettek is kedvenceim. Van egy két dolog amit nagyon szívesen átbeszélnék veled egy kávé melett. A továbbiakban kívánok neked jó munkát jó fényeket, és belevaló tuti párokat.

Most szólj hozzá... :)