Képfényező blog » Blog Archive » Dóri & Atilla

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Dóri & Atilla

A következő években, ha idegeskedő menyasszonnyal vagy vőlegénnyel találkozunk, Dórival és Atillával fogunk példálózni. :) Nincs az a váratlan esemény, vagy minden esküvőn fellelhető csúszás, ami kizökkentette volna őket. És hogy ez sárkányeregetés közben így van, az még csak rendben – de ha a saját esküvőjükön is megmarad, egész nap, akkor valami különlegeset tényleg tudnak… :)

Ugyanakkor érzelmekben gazdag, szép napot töltöttünk velük, sok derűs és néhány megható pillanattal. Dórinak szeretnénk még a ruhához is gratulálni: az egyik kedvenc menyasszonyi ruhánk volt idén, ráadásul tökéletes választás a turai kastélyhoz.

Szeretnénk külön kiemelni a vőfély szerepét igazán lelkiismeretesen magára öltő Pótnagyapát – aki, ha jól hallottuk, még könyvtári gyűjtőmunkát is végzett az esküvő előtt, hogy a megfelelő rímeket és gondolatokat összegyűjtse. És az sem mindennapi eset, hogy egy esküvőn egy 30 és egy 50 éves házassági évfordulót is ünnepeljük egyben, de most erre is alkalmunk nyílt.

Örülünk, hogy ott lehettünk: sok szép emlékkel jöttünk tehát haza. Ezeket igyekeztünk is egy diavetítésben összefűzni, fogadjátok szeretettel:

Tags: ,Most szólj hozzá... :)