Képfényező blog » Blog Archive » Krisztina & Hanno

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Krisztina & Hanno

Különleges alkalom a barátainkat fényképezni. Kicsit izgatottabb az ember, még jobbat akar, még inkább mindent észrevenni, semmiképp nem szeretne csalódást okozni. Így volt ez eddig mindig; egy ideje már egyáltalán nem izgulok az esküvők előtt, de barátoknál azért meg-megkörnyékez az érzés. Persze nagy előny is, hogy ismerem a menyasszonyt (bár erre azért mindig figyelünk, ezért is a sok előzetes találkozó, fotózás, …). De ezen túl ismerem a családot, a barátok közül sokakat, sokkal otthonosabban mozoghatok mindenütt, az emberek kevésbé éreznek idegennek/kívülállónak.

Ilyen alkalom volt Kriszti és Hanno esküvője is. Izgatottak voltunk, nagyon készültünk, tervezgettünk, aztán elkezdődött… és persze minden picit máshogy alakult, mint gondoltuk – de egy esküvőn ez így van jól. :) Viszont ott voltunk a Képfényező csapatból mindhárman, mert sok feladatunk volt: Juli még a tanú szerepében is helyt kellett álljon… :))

Az alábbi képre kattintva látható az esküvő képeiből készült diavetítés – csak dőljetek hátra, keressétek meg a fülhallgatót / kapcsoljátok be a zenét, és várjatok egy pici türelemmel, amíg betöltődik a vetítés!

Kriszti & Hanno diavetítés

Fotó: Attila & Eszter & Juli

Tags: , , , , ,

Kapcsolódó fényképek: Krisztina & Hanno-galéria2 Responses to “Krisztina & Hanno”

  1. June 29th, 2010 at 3:51 pm

    Johanna says:

    Hihetetlen jok lettek! Minden elismeresem mindharmatoknak! Gyonyoru munka! Udv. Johanna

  2. July 2nd, 2010 at 8:23 am

    Attila says:

    Köszönjük mindhárman! :)

Most szólj hozzá... :)