Képfényező blog » Blog Archive » Orsi & Peti

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Orsi & Peti

Elárulok egy kulisszatitkot: a diavetítéseket rendszerint Eszter szokta összeállítani. Így bár a képekkel dolgozunk eleget ahhoz, hogy a végére jól ismerjük az összeset, a kész diavetítést én csak akkor látom, amikor kész van. Ilyenkor hátradőlök, fülemre veszem a zenét, és megnézem, hol jártunk és kiket fényképeztünk… szeretem, mindig jó élmény – de most először fordult velem elő, hogy a “szemembe ment” valami közben. :)

Nem is véletlenül. Régóta vártuk ezt az esküvőt, szerettünk volna velük lenni és fényképezni. Általában az igényel odafigyelést és nyitottságot, hogy érzelmileg is eléggé a “részévé váljunk” egy esküvőnek – most talán inkább arra kellett (volna) figyelni, hogy eléggé kívül is tudjunk maradni, és higgadtan dolgozni… lehet, hogy nem mindig sikerült, de talán nem olyan nagy baj ez sem. Nagyon nehéz volt képeket válogatni, és képtelenek voltunk ennél kevesebb képet a blogra és a diavetítésre válogatni… de cserébe visszafogom magam, és nem írom le, hogy mit miért érzünk úgy, ahogy. Így is van, aki tudja.

A lényeg, hogy végre valahára elkészült az összes (rengeteg!) kép, és összeállt a diavetítés is, fogadjátok szeretettel!

A türelmes várakozásért pedig köszönet első sorban Orsinak és Petinek, de persze mindenki másnak is. Az esküvőn még Eszterhez tartozó szép kerek pocak időközben beérett, és segített hosszabban érlelni a képeket… :)

Szolgálati közlemény: bár a diavetítés végén felbukkant egy (mindenkit meglepetésként érő) mentő is – senki nem lett rosszul, csupán Orsit lepték meg a kollégái egy kedves látogatással. :)

-> A szélesvásznú változatért pedig kattintsatok ide!

A képek kattintásra jóval nagyobbra is nőnek ám… :)

Tags: , , , , ,Comments are closed.