Képfényező blog » Blog Archive » Zsuzsi & Gergő

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Zsuzsi & Gergő

Click here for English version!

Nagy örömünkre úgy alakult, hogy a kreatív fotózásra nem szombat délben került sor, hanem péntek délután – így Zsuzsiék nyertek egy nyugodtabb szombati napot, mi pedig megfelelő időt és nyugalmat a kreatív fotózáshoz.

Gondolkoztunk persze előtte, hogy hova menjünk, milyen helyet válasszunk… szerettünk volna valami különlegeset, nekik szólót, szépet. És voltaképpen szinte kézenfekvő választás volt ez a néhány meseszerű épület a belvárosban: régóta dédelgetett, kedves tervünk ez Eszterrel. Egyszer-egyszer bevetettük magunkat Budapestre mint turisták; nem úgy, mint aki éppen a munkahelyére siet. A már sokszor látott homlokzatok mögött időnként valóságos mesevilágot találtunk. Most pedig elővettük a kedvenceinket, és elvittük ide Gergőéket. Nem bántuk meg, de azt hiszem, ők sem. :)

Különös délután/este volt több szempontból is: kifejezetten menyecske-ruhás fotózásom nem volt még korábban sosem, de persze ekkora tüzijátékot sem minden párnak szervezünk ám. És a fotózás közben amolyan pihenőként beiktatott közös vacsora is kedves emlék maradt nekünk. :)

A kreatív fotózás képei elkészültek, a legjobbakat kiválogatva egy zenés diavetítést is készítettünk – ez a lentebbi képre kattintva látható. Néhány képet elhelyeztünk kedvcsinálóként a bejegyzés végén is…

Zsuzsi & Gergő diavetítés

Ritkán teszek ilyet, de most szeretném külön megemlíteni a két ruhát, mert egy olyan magyar ruhatervező munkáját, ötleteit és kreativitását dícséri, akit jó szívvel ajánlok minden jövendőbeli menyasszonyunknak: Molnár-Madarász Melinda (www.meyke.hu). Titkon remélem, hogy találkozunk még a ruháival… :)

Tags: , , ,



2 Responses to “Zsuzsi & Gergő”

  1. October 6th, 2010 at 8:58 pm

    Ila mama és Edit néni says:

    Kedves Zsuzsi és Gergő!
    Megérkeztek a már nagyon várt újabb esküvői képeitek. Nem is kell mondani, hogy szépek vagytok mindketten. A Zsuzsi ruhái szépek és érdekesek. Örömmel néztük az esküvő egyes mozzanatait. Volt ott ok a meghatódásra és az örömre, szórakozásra egyaránt. Úgy gondoljuk, hogy mindenkor örömmel emlékeztek ezekre a napokra.
    Még egyszer kívánunk egész életetekre szólóan nagyon sok boldogságot.

  2. May 6th, 2014 at 10:50 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Zsuzsi & Gergő ismét – kicsit többen :) says:

    […] látnánk minél többeket azok közül, akiknek az esküvőjén is ott voltunk: jó volna minél többekkel növekvő kis családként találkozni pár év […]

Most szólj hozzá... :)