Képfényező blog » Blog Archive » Ági & Attila

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Ági & Attila

Már alig egyet-kettőt kell aludni az esküvőig, úgyhogy igazán itt volt az ideje, hogy előálljunk a jegyesfotózás képeivel. :) Szép, napsütötte nyári délután volt: gabonaföldek, tűző nap, meleg, napraforgó, tóparti piknik és szúnyogok. Lehet válogatni, ki mit szeret a nyárban. :)

Ágiékkal jó volt együtt lenni, ráadásul igazán kedves vacsorára is meghívtak minket (a bejegyzés végén látható képek után közvetlenül ;) ). Mint szép lassan kiderült, igazán hozzánk közel álló pár, és nem csupán azért, mert egy gyülekezetbe járunk… de mindkettejüknek van Képfényező csapaton belüli ismerőse is évek óta. :)

Attilával többször beszélgettünk már fotózásról, de most ő ismerkedhetett a fényképezőgép bajonett felőli oldalával… Nagyon meg tudtam érteni, miért nehéz mindez – nekem is fura volt vőlegényként. :) Nem volt persze hiába a jegyesfotózás: egyre jobban belejöttek. Ahogy telt-múlt az idő, mintha egyre jobban kikapcsolt volna a fotós gondolkodás is Attilánál, és mi ennek örültünk. :)Most szólj hozzá... :)