Képfényező blog » Blog Archive » Új év… új gyermek. :)

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Új év… új gyermek. :)

Az utóbbi éveket mindig jó hírekkel, és ehhez kötődő, a csapat idei felállását érintő változásokkal kezdhettük – a sorozat folytatódik, így van ez most is. :)

A jó hír :)

Szeretem a sziluett-fotókat. Önmagában egy szűrő: akkor működik, ha valami már a körvonalairól felismerhető, szinte piktogramként is működik. És itt talán a frizura is működik (legalábbis a Képfényező környékén egyértelmű, ki lehet az), meg persze a formavilág is. :) Szóval a jó hír: Niki (és Laci) rövidesen új kihívásokkal szembesül, amihez sok örömet, nehezen feledhető emléket és egyben türelmet és kitartást kívánunk nekik!

Ez azonban nem jelenti azt, hogy egyedül maradnék az idei szezonra: mivel időközben mindkét Eszter gyermekei elhagyják a csecsemőkort, egy-egy szombatra ők is kimenőt kapnak, úgyhogy régi-új csapattagokat köszöntünk idén a fedélzeten. Az idei esküvőket Mitcsenkov Eszter és Beliczay Eszter felváltva fog velem dolgozni – sőt: meglehet, hogy az utolsó őszi esküvőn már Niki is velünk lesz már. Boldog új évet nekünk! :))

 

Tags:



Comments are closed.