Képfényező blog » Blog Archive » Zsuzsi – “Színház az egész világ” :)

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Zsuzsi – “Színház az egész világ” :)

A lány, akiről a felületes szemlélő azt gondolhatja, hogy minden este színházban van – kevésbé felületes szemlélő nem csak gondolja, meg is győződhet róla. :)

Innen aztán tulajdonképp adta magát az ötlet: ha a portré feladata az embert megmutatni/bemutatni, akkor valahogy “képbe kell hozzuk” a színházat. Eddig tartott a közös gondolkodás, aztán Zsuzsi kézbe vette a kérdést… és egyszer csak szólt, hogy mehetünk is, elintézett mindent. Na jó, majdnem mindent – mert mindenre azért még egy Zsuzsi sem gondolhat. Egy apróság kimaradt, ami a fotós számára azért érdekes: a világítás… :) De aztán a helyszínen egy jóember kisegített minket két nagy lámpával – úgyhogy lett fény is, bár nem a könnyen kezelhető fajtából (a beállítási lehetőségek széles tárháza: ég / nem ég).

De sebaj… a százféle karakterű fény helyett Zsuzsi hozta a legalább négyféle saját karakterét, és ez úgyis sokkal fontosabb. Mert aki sokat jár színházba, az sokféleképpen tud odaérni és ott lenni – ezt is megtudtam ezen a délutánon. Úgyhogy be is mutatnám nektek a “Színházlátogató négy arca” c. képsorozatot, főszerepben Zsuzsival. :)

zsuzsi-15

 

Tags: ,



Comments are closed.