Képfényező blog » Blog Archive » “Csillám és por”

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

“Csillám és por”

_dsc5451.jpg

Jó két héttel ezelőtt jártam már a Magyar Balett Színház előadásán a Nemzeti Táncszínházban, most (III. 18.) ismét megnéztem őket.

_dsc5464.jpgAzóta picit még finomodott a játék, de az új darab, a “Csillám és por” továbbra is változatos, sokszínű, lendületes tánc.

A kezdő jelenetsorban picit a saját hétköznapjainkra is ismerhetünk: kávé, telefon – utána pedig “főhősünk” szép lassan átalakul, átöltözik, különböző jelenetekbe kerül.

Ezek közül még mindig az a latinos hangulatú, lendületű részlet a kedvencem, ahol továbbra is szinte reménytelen fotózni, mert nagyon nincs fény. :)

Viszont szinte felüdülés volt elővenni a D70s-t, és a szinte észrevehetetlen zárhanggal fotózni. Az előadás első felén egy Mamiya 645-öst használtam – életemben először egy középformátumú gépet. No, az mint egy ágyúdörej. Nem is nagyon mertem az expógombot nyomogatni… :) A 6×4.5 cm-es mattüveg viszont valami hihetetlen keresőképet ad: a tüköraknán keresztül az igazi élmény, így jobban látni az előadást, mint szabad szemmel… :) Node, azok a képek majd egy másik bejegyzésben, ha visszaérnek a laborból… Ilford Delta 3200 lesz majd. Kíváncsian várom.

Addig is, a “Csillám és por” képekben itt.

_dsc5529.jpg

_dsc5481-edit.jpg

_dsc5460.jpg

_dsc5563-edit.jpg

_dsc5495-edit.jpg

_dsc5580.jpg

Tags: , ,

Kapcsolódó fényképek: “Csillám és por”-galéria



Most szólj hozzá... :)