Képfényező blog » Blog Archive » Felhívás keringőre

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Felhívás keringőre

Az elmúlt évek során már többször hívtak várandós anyukák, kismamák gömbölyödő pocakot és izgatott várakozást fotózni (elsőt/másodikat/legkisebbet :) ), de csak most jutottam végre oda, hogy hivatalosan is ki merjem írni a „cégérre”, hogy ilyesmit mi bizony nagyon szívesen vállalunk. Mert szeretem, és így, hogy már mi is átéltük, kicsit jobban tudom, mit jelent.

Hívtak többször kis családok is, ahol már nem csak várták az első/második/legkisebb gyerkőcöt, hanem meg is született – és néhány közös, családi képet szerettek volna. Nem műtermes beállítottat, hanem amolyan életszagút – amilyet mi is szeretünk, és amire az esküvőkön is törekszünk.

Ha úgy tetszik, profilt bővítettünk: ahogy esküvőket, úgy családokat és kismamákat sem szeretnék „nagyüzemben” fotózni, de néha egy-egy kis családot vagy nagy pocakot szívesen fényképeznék.  Nem új dolog ez persze, az elmúlt években többször fotóztam már korábbi párjainkat és barátainkat így, de most már igazán eljött az ideje, hogy felkerüljön egy ilyen válogatás a weblapra is.

Így bővítettem a weblapon található portfóliót, és létrehoztam egy új kategóriát a blogon, ahova kismama- és családi fotózásainkat soroljuk (az alábbi két képre kattintva ezek egy-egy új ablakban meg is nyílnak):

Kismama- és családi fotózások a portfólióban:

Kismama- és családi fotózások a portfólióban: https://www.kepfenyezo.hu/kismama-fotozas/

Kismama- és családi fotózások a portfólióban: https://www.kepfenyezo.hu/kismama-fotozas/

Kismama- és családi fotózások a blogon:

Kismama- és családi fotózások a blogon: https://www.kepfenyezo.hu/blog/category/csaladi-kismama/

Kismama- és családi fotózások a blogon: https://www.kepfenyezo.hu/blog/category/csaladi-kismama/

Ez persze egyben „felhívás keringőre”: nagy örömmel látnám azokat a párokat, akikkel esetleg korábban már találkoztunk, netán fényképeztünk az esküvőjükön – és most szívesen bíznák a Képfényezőre a családi fényképalbum következő néhány lapját is. :)

De persze nem feltétel, hogy az esküvői képeitek is tőlünk legyenek: szeretettel várom azokat is, akik korábban nem találkoztak a Képfényező csapattal, de a portfólióban szereplő képek alapján egy kismama/családi fotózást már jó alkalomnak éreznek a találkozásra. :)

kismama-pocak-csalad-03-04

Amit ígérni tudok, de legalábbis nagyon fogok törekedni rá: a habos-babos-masnis-plüssmackós műtermi kellékek és rózsaszín beállítások helyett hangulatában, jellegében és stílusában mindazt, ami a lelkünkhöz közel áll, és amire amúgy is törekedni szoktam. Fényképezni azt, ami az életben szép. Márpedig egy új családtag érkezésére várni, vagy érkezése után egy-egy, végre átaludt éjszakának örülni biztosan szép. Akkor is, ha a maga életteli természetességében látjuk és láttatjuk. Azt remélem, hogy a (remélhetőleg szép lassan növekvő) portfólió magáért beszél majd, és mutatja, mit és hogyan szeretek e műfajban.

kismama-pocak-csalad-05

kismama-pocak-csalad-06

kismama-pocak-csalad-07

kismama-pocak-csalad-08

kismama-pocak-csalad-09

kismama-pocak-csalad-10Comments are closed.