Képfényező blog » Blog Archive » Ági & Attila

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Ági & Attila

Érdekes, hogy milyen sokszor derül ki korábban számunkra ismeretlen párokról is, hogy milyen könnyen megértjük egymást, mennyire hasonló dolgokat látunk fontosnak. Ágival és Attilával viszont különösen jó dolgunk volt: ez az összhang már nem is ért meglepetésként. Lelkiekben is hozzánk közel álló pár, akikkel ráadásul egy gyülekezetbe is járunk. Sőt: Attilát már évek óta ismerem, ráadásul ez nem független a fotózástól sem… :)

Szerettük is őket fényképezni, és jó volt egy kicsit “barátként” is ott lenni, nem csupán fotósként. Az esküvőfotózás legnagyobb kihívása életszerű, természetes fotókat készíteni valakiről, aki amúgy nincs hozzászokva a fényképezőgéphez (legalábbis nem “arról” az oldalról). De van néhány dolog, ami ezen segít. Ha például ideges várakozás helyett hosszan el tudunk beszélgetni a vőlegénnyel, amíg készülődik a menyasszony, azt jó jelnek tekintem. Márpedig most ez is megtörtént… :)

Eszternek hála sikerült egészen remek helyet találni a fotózáshoz is, így a hajszál híján 40 fokot bent a hűvösben, a hideg márványnak dőlve vészelhettük át, nem is akármilyen környezetben. Szeretünk nagy terekben fotózni, és tér most volt bőven… :)

Délután aztán visszatértünk a jól ismert pasaréti templomhoz, ahol már a lépcsőn várt minket az ifi alkalmi kórusa… meg persze sok-sok ismerős, barát és családtag. Jó volt ott lenni veletek, együtt is örülni veletek!

Az esküvő napját (és picit az előző délutánt is) elmesélni hívatott diavetítést fent, a bejegyzés elején láthatjátok… reméljük még sokszor fog segíteni, az emlékeket felidézni. :)

Tags: ,Most szólj hozzá... :)