Képfényező blog » Blog Archive » Ancsi & Tomi

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Ancsi & Tomi

ancsi-tomi-07

Június végén Kecskeméten jártunk – méghozzá egy olyan párral, akiket egyszer már fényképeztem előtte, nemrég szerepeltek Ancsi és Tomi képei itt a blogon is; akkor egy szép estét töltöttünk a Várban.

ancsi-tomi-02Sokat segített, hogy velük nagyon hamar szinte barátokká váltunk, gyorsan megtaláltunk a közös hangot, és ugyanígy a család is gyorsan befogadott minket, nyitottak, őszinték voltak. Így aztán tényleg elleshettük a nap megannyi apró, ámde fontos pillanatát, már a reggeli felkészülés izgalmától kezdve. A nők számára mindig vérlázító, hogy egy vőlegény milyen gyorsasággal készül el, de azért a nyakkendőt az átlagosnál gondosabban igazgatja ilyenkor az ember… :) Pontosan nem látjuk, hogy mi játszódik le ilyenkor a menyasszony fejében – de talán igaz a mondás, hogy egy lány ahogy megszületik, elkezdi tervezgetni az esküvőjét… és ilyenkor aztán valóra válnak a tervek. :)

ancsi-tomi-06A készülődés és a kikérő után nekiindultunk a városnak, fényképezni. Ancsiék egy egész csokor kiváló helyszínt gyűjtöttek össze nekünk, úgyhogy a reggeli terepszemlén nem győztük a listán jelölgetni, hogy mennyi kihagyhatatlan hely van. Aztán az lett a legjobb, amit már nem is volt időnk előre megnézni… a színház. De jártunk a városházán, remek kávézókban, moziban – nem is tudtam, hogy Kecskemét ennyire jó, összetett hely. :)

ancsi-tomi-23Polgári szertartás és az esküvő a templomban – ez az, ahol van valami, ami még a környezetnél, a helyszínnél és a látható szépségnél is fontosabb.  És ez a valami hála Istennek ott volt. :)
Meg aztán, orgona- és hegedűszó a karzatról, családi/baráti közreműködéssel, ami nincs mindenütt – de ahol igen, ott nagyon sokat jelent.

ancsi-tomi-26A vacsorán pedig jókedv, vidámság – és olyan apró, ámde minden szempontból szép részletek, mint a Tomi anyukája által horgolt (!) mécsestartók. A mi szempontunkból pedig külön öröm, hogy ismét nem egyedül mentem, ezúttal is velem tartott egy sok minden fontosra felfigyelő női szem, ezúttal a feleségem, Eszter. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez a jövő, sokat jelent az, ha ketten vagyunk… :)

Fényképeknek igen nagy sokasága készült, ezekből kétféle diavetítést is készítettünk – egyet színesben, egyet fekete-fehérben. Ízlése szerint ki-ki válogathat, melyiket nézi meg többször. :)

ancsi-tomi-13

A színes diavetítéshez kattints a fentebbi képre!

ancsi-tomi-18

A fekete-fehérhez pedig ez a kép vezet…

Ha pedig a 100+ képből álló diavetítés túl hosszú, egy kis ízelítőt találsz itt:

Tags: , , , ,

Kapcsolódó fényképek: Ancsi & Tomi-galériaMost szólj hozzá... :)