Képfényező blog » Blog Archive » Betti & Balázs

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Betti & Balázs

Betti és Balázs képeit nézegetve a legszembetűnőbb, hogy volt egy világos elképzelésük az esküvő hangulatáról, stílusáról. Mi több, ezt az elképzelést szerették annyira, hogy nem sajnálták az időt – részleteket, kiegészítőket válogatni, vagy például az összképhez illő táncot tanulni. Bár ahogy én elnéztem, inkább egy élvezetes, jó mókának vették az egészet, és nem valamiféle nyűgnek, amitől sajnálni lehet az időt… ráadásul mindketten, és ez itt a lényeg. :)

Ez nekik jó élmény, és a fotósnak is öröm – mi most csodálkoztunk rá, hogy sokszor mennyire kevés (de jól kitalált kevés) kell a jóhoz. Mert mondjuk az egymáshoz és az összképhez illő mandzsettagomb, csokornyakkendő és „hózentróger” (hogy nagyapámtól is kölcsönözzek egy szót) igazából apróság, de egészen más szintre emel egy amúgy jó öltönyt. És ez igazából nem azért lett jó végül, mert önmagában jól mutat a képeken – hanem attól, hogy mennyire jól érezték magukat Balázsék az egészben. Érdemes úgy végignézni a képeket és a diavetítést, hogy csak az arcokat figyelitek. :)

Időnként el szoktam mondani, hogy a helyszíneket vagy a fotózás témáját első sorban nem is azért találjuk ki, mert azok önmagukban olyan jók vagy szépek – hanem hogy a párjaink jól érezzék magukat közben, mert ez már meglátszik az arcokon, tekintetekben. Betti és Balázs az élő példa erre. :)

Úgyhogy mi magunk is örülünk nektek – jó volt a ti képeitekkel zárni az idei évet. Fogadjátok szeretettel a diavetítést, és néhány kedvenc képünket a bejegyzés végén! :)

Nem tudom, van-e olyan műértő tekintet, akinek feltűnik: bár Eszter vagy Juli nélkül ritkán járok esküvőre fotózni, ezúttal a képek egy része egy másik Eszter szemét, és finom érzékét dícséri. Ugyanis, bár az esküvői képeik tanúsága szerint jól állt neki a „túloldal” is, legújabb Eszterünk átmerészkedett a fényképezőgép innenső felére, és itt sem tűnik elveszettnek… meglátjuk, mit hoz a jövő, de lehet, hogy a továbbiakban is váltogathatja az oldalakat. :)

-> A szélesvásznú változatért kattintsatok ide!

A képek kattintásra jóval nagyobbra is nőnek ám… :)

Tags: , , , , , , ,One Response to “Betti & Balázs”

  1. April 14th, 2015 at 11:27 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Karolina & Gergő says:

    […] ahol már előre tervezetten fotóztunk együtt (a tavaly még inkább csak ígéretes “beugróként” közreműködő) Beliczay Eszterrel, és ez idén egész évben így lesz. Üdv a […]