Képfényező blog » Blog Archive » Klári & Zoli

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Klári & Zoli

Klári és Zoli volt az első olyan pár, aki ránk bízta az esküvőjét 2016-ban. Könnyen hagytunk magunkat, az első egy-két levélváltás és egy rövid beszélgetés után kiderült, hogy nagyon kedves emberekre, és emellett igazán szép helyre is számíthatunk. Reméljük, hogy ők sem bánták meg azóta az elhatározásukat – mi utólag is örülünk nekik. :)

klari-zoli-015

Nem csak azért, mert Szilvásvárad környékét gyerekkorom óta nagyon szeretem… de biztosan számít ez is. Az a figyelem, kedvesség és nyitottság, amivel fogadtak minket (mind ők, mind a család), szebbé is tette a napot, és biztosan sokat segített abban, hogy talán ne csak a távolról szemlélődő kívülálló nézőpontjából lássuk a kicsit párás tekinteteket, széles mosolyokat, legördülő könnycseppeket, vagy a meglepetés-vendég által kiváltott (nagymamát megtáncoltató!) lelkesedést. :)

klari-zoli-019

Kedves Klári és Zoli: külön is hálás vagyok azért a türelemért, amivel a kissé hosszúra nyúlt munka végét, és a képeket vártátok – reméljük, hogy a végeredmény sok örömet fog még okozni a következő évek során. Fogadjátok szeretettel a diavetítést, és néhány kedvenc képünket a bejegyzés végén (nehéz volt válogatni, ennél nem sikerült rövidebbre fogni a válogatást):

Tags: , , , , , , ,Comments are closed.