Képfényező blog » Blog Archive » Panni & Jara

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Panni & Jara

Még nem tudjuk, hogy pontosan mit várhatunk az idei szezontól… de a kezdetek legalábbis bíztatóak. :) Panni és Jara révén egy igazán remek tavaszi esküvővel köszöntöttük a napsütéssel, szép fényekkel és jóleső meleggel érkező tavaszt.

Először is: ha valaha szükségem lesz egyetlen képre, ami a “tavaszi esküvő” fogalmát illusztrálja, akkor biztosan Panni csokra lesz az. Gyönyörű, színes, elegáns – és mindeközben könnyű és tavaszias. Ez volt az első részlet, ami a szemem elé került, miután megérkeztünk – és valahogy megadta az alaphangot az egész naphoz. :)

panni-jara-01

Némi “bennfentes” információ: ha azon mérjük, ki mennyire izgult, hogy ki mennyire tudott aludni az esküvő előtt, akkor a két véglet egészen biztosan Jara, a vőlegény; és Niki, a Képfényező csapat “újonca” lesz. Legalábbis amikor megérkeztem, és érdeklődtem, merre lehet Jara, akkor Panni csak annyit mondott: valahol alszik, afféle sziesztát tart még az esküvő előtt. :) Szöges ellentétben az izgatottság miatt az alvást kihagyó Nikivel – de legközelebb már ő is nyugodtan alhat. Örülünk neki, hogy a fedélzeten tudhatjuk, már elsőre is nagyon, nagyon szép munkát tett le az asztalra. :)

panni-jara-27

panni-jara-29

Node, nem cél, hogy szavakkal próbáljak mindent elmesélni, elvégre minket fényképezni hívtak – de annyi biztos, hogy Panni és Jara egy nagyon szerethető, “jó rájuk nézni” pár, mindazon érzelmekkel és érzésekkel, aminek az esküvői fotográfus mindig örülhet. És talán még egy utolsó, a szemnek is fontos részletet kiemelnék: Panni ruháját. A szerény véleményem szerint kiemelkedően legjobb magyar esküvői ruhatervező, a Daalarna műve – akiket nem csak azért szeretek nagyon, mert cégnévnek kiválasztották azt a pici de szép svéd vidéket, ahol egy kis tó partján évekkel ezelőtt megkértem a feleségem kezét… :)

panni-jara-26 panni-jara-31

Mielőtt túlságosan belemelegednék az írásba, folytassuk inkább a diavetítéssel – reményeink szerint úgyis elmesél minden fontosat:

Tags: , , ,



Comments are closed.