Képfényező blog » Blog Archive » Zsófi & Zoli

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Zsófi & Zoli

zsofi-zoli-06

Egy esküvő sokféleképp lehet jó, és éppen ez a szép ebben: mindenki a saját képére formálhatja. A sokféle, szerethető út egyikét láthatjátok a következő képeken: egy esküvőt, ami a „családias” és „természetes” kulcsszavak illusztrációja lehetne. Külön öröm nekünk, hogy a Balaton-felvidéken járhattunk ismét. :)

Reggel egy könnyed és jókedvű fotózással nyitottunk a Balaton partján a két tanúval (a vőlegény és a menyasszony testvérével), még mielőtt ránk köszöntött volna a szaharai viszonyokat idéző hőség. :) Utána visszatértünk a családi nyaralóba, itt gyűlt ugyanis össze mindenki… talán még sosem voltunk ilyen, „otthon” rendezett esküvőn, de az első tapasztalatok alapján nagyon jól működő megoldás ez. Kérdéseket egyedül az vethet fel, hogy mit fognak kezdeni a jövőre kisarjadó rengeteg rizzsel az udvaron… mert a rizsszórás intenzitása alapján a csopaki rizs jövőre tényező lehet a piacon. :)

Vélhetően az idei év egyik legkönnyedebb, vidámabb és barátságosabb diavetítése következik most Zsófi és Zoli esküvőjéről, és persze néhány kedvenc fényképünk a bejegyzés végén:

Tags: , , , , , ,Comments are closed.