Képfényező blog » Blog Archive » Niki & Laci

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Niki & Laci

Olyan esküvőn jártunk, ahol szép lassan mi magunk is elhittük, hogy a vőlegény egy varázsló. Az a fajta, aki egy hamiskás félmosollyal csak annyit mond, “várjatok egy picit még”, vagy “jól figyeljetek” – és aztán a legvalószínűtlenebb dolgok történnek. Mert az csak a kezdet, hogy Debrecen közepén megjelenik egy nosztalgiavillamos a násznépért… de amikor kisétáltatta a násznépet sötétedés után a Nagyerdő szökőkútjához, már szinte meg sem lepődtünk, hogy egyszer csak megjelentek Niki és Laci fényképei – magán a szökőkúton. :)

niki-laci-039

Nem csak ezért volt persze jó ott lenni Niki és Laci esküvőjén, de a leghangsúlyosabb emlék talán ez marad. Emellett azért az esküvőt megelőző két nap történéseit megvillantó showműsort is nehéz lesz elfelejteni, a nyári kánikulában kalandos úton beszerzett, egész sátrat lehűtő hatalmas propelleres szerkezet sztorijával, a padlásról augusztusban leszedett téligumival, és az elmaradhatatlan fa-szilánkkal együtt… :))

Bizton állíthatjuk, Laci ráérő idejében bátran vállalhatna stand-up fellépéseket is. Rég volt már olyan, hogy a rengeteg lehetséges kombinációban elkövetett kiscsoportos fényképek mindegyikén teliszájjal vigyorgó embereket fotóztam – de ehhez most pont elég volt a minden egyes csoport érkezése előtt odasúgott néhány mondata. Csak arra kellett figyelnem, hogy akkor nyomjam a gombot, amikor épp a mondat végére ért. :)

Szokták mondani, hogy a kicsit rejtélyes, látszólag messzire érő titokzatos hatalommal rendelkező, és ugyaakkor megfelelő humorérzékkel rendelkező férfiak népszerűek a nőknél – úgy tűnik, ez esetben tartja magát a népi bölcsesség:

niki-laci-026

Volt több régi, kedves ismerős is az esküvőn, és örömmel láttuk, hogy bár Grétáékról nemrég készült a második pocakos-babavárós képsorozat, azért a buli az buli maradt – csakúgy mint a mostanra csinosan gömbölyödő pocakkal érkező Cristina és Gábor esetében. És volt még néhány kedves, már ismerős arc, akikkel reméljük, hogy találkozunk még. :)

Node, a sok szöveg helyett vegyük inkább elő a diavetítést, és néhány kedvenc képünket a bejegyzés legvégén. Fogadjátok szeretettel:

Tags: , , , , ,3 Responses to “Niki & Laci”

 1. January 4th, 2016 at 5:50 pm

  Képfényező blog » Blog Archive » Új év, új örömhírek :) says:

  […] is az esküvőjén – vagy esetleg vőlegény voltam. :) A 2016-os évben ugyanis azzal Nikivel fogok együtt dolgozni, aki elérte, hogy a dermesztő Balatonban fürödjek fényképezőgéppel a […]

 2. January 4th, 2016 at 10:51 pm

  Képfényező blog » Blog Archive » Új év, új örömhírek :) says:

  […] is az esküvőjén – vagy esetleg vőlegény voltam. :) A 2016-os évben ugyanis azzal a Nikivel fogok együtt dolgozni, aki elérte, hogy a dermesztő Balatonban fürödjek fényképezőgéppel a […]

 3. April 22nd, 2016 at 10:19 am

  Képfényező blog » Blog Archive » Panni & Jara says:

  […] egyet kell aludnunk addig. :) Egy olyan pár esküvőjéről van szó, akikkel a tavalyi év egyik emlékezetesen jól sikerült esküvőjén találkoztunk már – mitöbb, azóta a tavalyi menyasszony a Képfényező csapat tagja lett. […]