Képfényező blog » Blog Archive » Zsuzsi & Gergő

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Zsuzsi & Gergő

Click here for English version!

Az egész a Duna-parti, “első villamos” sorozattal kezdődött: némiképp meglepett az egész, ahogy kialakult. Valami mást csináltunk, mint amit általában szoktunk, kezdve a hajnali fotózás időpontjával, folytatva az egész koncepcióval és a szívünkhöz nőtt zenével, és persze leginkább az egész lényegével, tartalmával. Picit mást próbáltunk megfogni, lefényképezni, mint ami először eszünkbe jutott volna. És megszerettük, már csak azért is, mert olyan dolgokra kellett ráhangolódni, amihez nem csak a szemünkre volt szükség, hanem azon kicsit túl is kellett látni, már ha ez a képzavar még belefér. :)

Mikor átadtuk a képeket Zsuzsiéknak, csak annyit tudtunk mondani: hálásak vagyunk azért, hogy ott lehettünk, hogy láthattuk, egészen belülről, és egészen reggeltől. Mindkét családot, és persze őket magukat. Jó dolog ilyenkor fotózni, elég nyitottá tesz ahhoz, hogy sokkal érzékenyebben reagáljunk mindarra, ami történik. És persze nehezen tagadható, igen sokat számít az ismeretség, baráti viszony is mindebben.

No és persze az is jó és szórakoztató, amikor az ember a saját barátai között van esküvőn – és azon túl, hogy látjuk milyen jól néznek ki, még le is lehet őket fényképezni… :)

A következő képre kattintva látható az esküvő napjának eseményeit elmesélni hivatott diavetítés. A zeneválasztás nem szeretnénk túlmagyarázni, de azt el kell mondjuk, hogy a nap azon ponton fordult számunkra igazán különlegesre, amikor ezt meghallottuk, élőben. Cseppben a tenger, azt hiszem – mert kikérőt is láttunk már többfélét, sok látványosat, vagy hangosat; de kevés tartalmasabbat. A bejegyzés végére pedig összeválogattunk néhány képet kedvcsinálóként.

Zsuzsi & Gergő esküvői diavetítés

Tags: , , , ,



3 Responses to “Zsuzsi & Gergő”

  1. November 11th, 2010 at 10:47 pm

    Arany Gergő says:

    Jaj, ezek a képek… Nagyon meg tudják melengetni az ember szívét egy-egy hideg éjjelen, zéhákra készülve…

  2. June 16th, 2015 at 11:03 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Dóri & Gergő says:

    […] az esküvőre – leginkább egy pár évvel ezelőtti, nagyon erősen a szívünkhöz nőtt esküvő óta. […]

  3. August 11th, 2015 at 4:03 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Dóri & Gergő says:

    […] fényképeiről, amihez ezer szállal kötődünk. Mert fényképeztünk már a családban egy esküvőt (sőt, azóta a lassan gyarapodó kis családot is), úgyhogy már ismerősként értem vissza ebbe […]

Most szólj hozzá... :)