Képfényező blog » Blog Archive » Blanka & Bálint (+Rojszi)

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Blanka & Bálint (+Rojszi)

Valószínűleg többféle oka is van annak, hogy Blankát és Bálintot igen gyorsan megszerettük…

Múlhatott egyrészt persze azon, hogy egy jegyesfotózásra mindenképpen azzal a nyitottsággal megyünk el, hogy amennyire csak lehet, szeretnénk megismerni azokat, akiket fényképezni fogunk – és ha az ember valakire figyel, és kicsit megismeri, akkor szinte észrevétlenül meg is szereti.

Aztán múlhatott ez azon is, hogy ismét, és már sokadszor, olyan emberekkel találkoztunk össze, és olyanok hívtak meg minket az esküvőjükre fotózni, akik között jól érezhetjük magunkat, és akikkel az élet legfontosabb kérdéseiről hasonlóan gondolkodunk. Nem győzünk elég sokszor hálát adni azért, hogy ez újra meg újra így alakul… :)

Ki tudja, mi mindenen múlott még, hogy ez a kicsit napos, kicsit borongós vasárnap este jó élménnyé váljon… egy biztos: egy mérhetetlen kedves, vidám és életteli párt ismertünk meg (ezt mondjuk az első beszélgetés után is sejtettük, de most már biztosak vagyunk benne), úgyhogy egyre nagyobb kíváncsisággal várjuk az esküvőt – az ország egyik legszebb vidékén, alig két nap múlva… :)

A képekről sokat nem írnék, inkább nézzétek meg a diavetítést. Hadd mutassuk be nektek Blankát, Bálintot és persze Rojszit, a képsorozat sztárját… :)

-> A szélesvásznú változatért pedig kattintsatok ide!

Tags: , , , , ,Comments are closed.