Képfényező blog » Blog Archive » Naomi & Tamás

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Naomi & Tamás

Az első találkozások az egyszerű ismerkedésen túl azért is fontosak a számomra, mert az ilyenkor szerzett benyomások alapján alakul majd ki egyebek mellett a jegyesfotózás koncepciója is. És persze nagyon szeretem, ha az első találkozás után egyértelműen kiderül, hogy egy pár mit szeretne, miben mozogna otthonosan – az ilyen egyértelmű, saját karakterrel rendelkező párokról könnyű olyan képeket fotózni, amiben saját magukat láthatják viszont.

Ez Naomi és Tamás esetében olyannyira egyértelmű volt, ami már ritkaságszámba megy. A könyv-színház-kiállítás vonalon mozgó beszélgetésből nyilvánvaló volt, hogy ez olyan közös pont, ami tényleg összeköti őket. Tényleg érdekes kérdéssé vált, hogy vajon ha egyetlen könyvet kell kiválasszon a másik, amit magával hozhat, akkor mi lesz az… és tegyük hozzá, vagy sikerült kitalálniuk, vagy kiderül, hogy végül a másikat hozta, de majdnem azt, amit a párja tippelt/várt. Hálás vagyok érte, hogy előre gondolkoztak, és lényegében kitalálták az egész fotózást, úgyhogy én már csak a gombot nyomogattam… azt azért igyekeztem jókor, és a megfelelő irányból tenni. :)

Emellett jó volt látni a sok nagy becsben (könyv alakú nagy becsben) tartott közös emléket, ami elővehető, átlapozható és újraélhető – olyan apró, ámde fontos jel ez, ami után én is jó szívvel várom majd az esküvőt, pedig én csak a fotós vagyok, akinek elvileg ilyesmivel nem kellene foglalkozni… mégis jobb így. De megmaradva a szemnek is jól látható dolgoknál: gyönyörű ősz volt idén Budapesten, és annak is örülök, hogy egy igazán színes párost fotózhattam igazán színes levelek között. :)

Mindezek után fogadjátok szeretettel a diavetítést, és néhány kedvenc képünket a bejegyzés végén – ezzel várjuk a jövő tavaszi találkozást. :)



Comments are closed.