Képfényező blog » Blog Archive » Rita & Gábor – “Bor, mámor, Balaton”

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Rita & Gábor – “Bor, mámor, Balaton”

Nézegettük ezeket a képeket Eszterrel, és arra jutottunk, jó dolga van az esküvői fotográfusnak.

Mert mindig szép és szívet melengető, ha két ember szereti egymást, ha vidámak, boldogok együtt – nekünk pedig különösen nagy ajándék, ha ennyire őszintén, természetesen tudnak viselkedni akkor is, ha mi is ott vagyunk. Mitöbb, megnyugtató látni, ha két olyan ember házasodik össze, akik láthatóan összetartoznak – a külső szemlélő számára biztosan, de szeretném hinni, hogy egy idő után azért többek vagyunk egyszerű “külső” szemlélőnél, és a képeink ennél mindenképpen többet adnak vissza. Rólatok, nektek.

Apró személyes öröm volt nekünk, hogy két korábbi álmunkat is valóra válthattuk, hiszen mind egy májusi repceföld, mind a Balaton betonmentes partjai szerepeltek a terveink között. Nem számoltunk olyan apróságokkal, minthogy a repce nekem kb. nyakig ér, Eszternek már néha a feje fölül kellett fotóznia, valamint hogy a víz hőmérséklete egy apró megtorpanást azért eredményezett – de egy-egy jó képért persze szenvedni kell. :)

A képekből az ízelítő válogatás a bejegyzés alatt található, de első sorban az alábbi képre kattintva elérhető diavetítést ajánljuk a figyelmetekbe:

Rita & Gábor engagement session slideshow

Tags: , , , ,

Kapcsolódó fényképek: Rita & Gábor – “Bor, mámor, Balaton”-galéria



One Response to “Rita & Gábor – “Bor, mámor, Balaton””

  1. April 2nd, 2014 at 5:08 pm

    Olcsó Szállás says:

    Nagy iagzság van abban, hogy “jó dolga van az esküvői fotográfusnak”. A fenti fotók egyszerűen fantasztikusak :-)

Most szólj hozzá... :)