Képfényező blog » Blog Archive » Kriszti

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Kriszti

Kriszti 2.

Kriszti

Felkeresett a nyáron egy jó barátom, hogy készítsek róla pár képet. Civilben terméktervező (“designer”) – néha napján a weblappal kapcsolatban is kikérem a tanácsait -, úgyhogy arra volt esély, hogy az igazolványképeknél igényesebb elképzelései lesznek. :)

Sikerült is megbeszélnünk egy délutánt. Külön öröm volt számomra, hogy nem volt nehéz elmondani: ha egy csokor használható képet szeretnénk, arra bizony rá kell szánni az időt – el is töltöttünk vele egy délutánt. Lett aztán belőle kép ajándékba, portfólióhoz (egy designer-nek olyan is van), életrajzhoz, meg ki tudja még, hova.

Kriszti

Kriszti

De ami ennél is fontosabb: jól éreztük magunkat, ötleteltünk, fotóztunk, sétáltunk, várost néztünk és kávéztunk egy délutánt – és ha egy fotózáson az “alany” és a fotós is jól érzi magát, az mindig jót jelent… :)

Az ilyen jellegű portréfotózást szeretem. A stúdiók nem az én világom, és az erős beállítgatás sem, de keresni néhány jó helyet, és ellőni néhány képet addig, amíg mindketten élvezzük, olyat, ahol majd tetszel magadnak / jól nézel ki, az szórakoztató.

Néhány képet meg is mutathatok, a kis képekre kattintva láthatók.

Galéria:

Tags:

Kapcsolódó fényképek: Kriszti-galéria6 Responses to “Kriszti”

 1. January 17th, 2009 at 1:33 am

  fanta.boy says:

  Hello Attila,

  Ha nem titok, megkérdezhetem, hogy kell ilyen képmegjelenítést csinálni a wordpressben? Arra gondolok, hogy vannak ezek a kis thumbnailek a bejegyzés végén, és ha rákattintok valamelyikre, akkor bejön ez a javascriptes képnézegető. Tetszik ez a megoldás. Ez valami plugin? Lehet állítani a thumbnailek méretét? Előre is köszi a választ!

  fanta.boy

 2. January 18th, 2009 at 12:38 am

  Képfényező says:

  Üdv!

  Nem titok. :) A thumbnail méretet be kell állítani tetszés szerint (nálam 75×75 pixel), és kell egy Lightbox + auto lightbox plugin, az rövidke hangolással tudja.

 3. January 18th, 2009 at 1:24 pm

  fanta.boy says:

  Köszi szépen! És a thumb méretet hol lehet állítani?

 4. January 18th, 2009 at 3:58 pm

  Képfényező says:

  Settings / media, és valahol ott lehet megadni a thumbnail-medium-large képméreteket.

 5. January 20th, 2009 at 9:30 pm

  fanta.boy says:

  Köszi! (Még csak most ismerkedek a wordpressel..)
  Egyébiránt gratulálok a weboldaladhoz!

 6. January 20th, 2009 at 9:51 pm

  Képfényező says:

  Köszi. :)

Most szólj hozzá... :)