Képfényező blog » Blog Archive » Anna & Balu

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Anna & Balu

Minden esküvő előtt megpróbáljuk elképzelni, hogy mi lesz az a nap folyamán, ami igazán fontos, szép vagy emlékezetes lehet – próbálunk ráhangolódni már előre, hogy a megfelelő irányú érzékenységgel érkezzünk. Anna és Balu esküvőjének reggelén is elgondolkodhattunk ezen, és eszembe jutott sok minden…

Balut nagyjából 15 éve ismerem, kevés ilyen komoly és megbízható barátom van (az egyikük ráadásul az újdonsült sógora). Annával ennél valamivel azért frissebb az ismeretség, de őt is egy komolyabb, közös feladat kapcsán ismertem meg. Valahogy ezen előzmények mellett első sorban egy lelkileg gazdag, de  kissé talán “súlyos”, ünnepélyes  napra számítottam.

Még sem egészen így, vagy legalábbis nem csak így történt. Valóban lélekben is gazdag, Isten előtti ünnep volt, de ilyen könnyed, sok humorral fűszerezett szombati napunk sem sok volt idén. Jobban átgondolva persze nem meglepő ez attól a pártól, akik egy jegyesfotózásnak álcázva ennyi humorral tudták a saját történetüket elmesélni. Rajtuk kívül köszönhető ez részben persze a gyerekeknek is, akikre mindig lehet számítani, és persze nem feledkezhetünk meg az árnyjátékról, a mellényes lényről és a többi kiváló szereplőről sem… :)

Remélhetőleg a diavetítés, és a blogra összeválogatott kedvenc képeink tükrözik is mind az ünnepet, mind a humort – fogadjátok szeretettel!

A szélesvásznú változatért pedig kattintsatok ide!

anna-balu-01 anna-balu-02 anna-balu-03 anna-balu-04 anna-balu-05 anna-balu-06 anna-balu-07 anna-balu-08 anna-balu-09 anna-balu-10 anna-balu-11 anna-balu-12 anna-balu-13 anna-balu-14 anna-balu-15 anna-balu-16 anna-balu-17 anna-balu-18 anna-balu-19 anna-balu-20 anna-balu-21 anna-balu-22 anna-balu-23 anna-balu-24 anna-balu-25 anna-balu-26 anna-balu-27 anna-balu-28 anna-balu-29 anna-balu-30

Tags: , , ,



Comments are closed.