Képfényező blog » Blog Archive » Emese & Ricsi

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Emese & Ricsi

Kiskunhalas, egy meleg júliusi nap. Tudtuk, hogy egy eseményekben gazdag, gyönyörű esküvőnk lesz. A jegyesfotózás után biztos volt, hogy nem lesz nehéz dolgunk és minden kis részletre kiterjedő, igényes esküvő lesz az övék. Nem is csalódtunk.


Még sosem volt mezőn készülődő menyasszonyunk. Megható volt látni az egymásnak adott ajándékaikat – olyan “apróságokat”, amire a másik tényleg vágyott. Megkönnyezni a hagyományos lánykikérőt. A személyes templomi szertartást hallgatni, ahol a pap-sereg igaz barátokból állt. Kreatív fotókra visszatértünk a jól bevált fenyősorba és tópartra, ahol tényleg csak kattintgatnunk kellett, olyan természetesen és könnyedén mozogtak és voltak boldogok. A csárdában már többször megfordultunk, de ilyen dekort még nem láttunk… Nagyon jó hangulatú buli zárta a napot, de inkább beszéljenek a képek és a slideshow. Köszönjük, hogy veletek lehettünk és nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!

Tags: ,



One Response to “Emese & Ricsi”

  1. December 4th, 2012 at 10:23 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Andi & Balázs says:

    […] kör van, amelyről talán azt mondhatjuk, hogy visszajáró vendégek vagyunk már, Pasaréten és Kiskunhalason. Kiderült, hogy Balázsék mindkét csapatot jól ismerik. Ráadásul jártunk idén egy esküvőn […]

Most szólj hozzá... :)