Képfényező blog » Blog Archive » Juló & Krisztián

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Juló & Krisztián

Nem szoktunk műteremben fotózni, nem igen használunk semmiféle kiegészítő fényforrást sem, sokkal inkább a természetes fényt szeretjük a fotóinkon. Julóékat mégis sikerült igazi reflektorfénybe állítanunk pár kép erejéig! :) Ugyanis az esküvő napját követően, vasárnap mehettünk a kreatív fotóikat elkészíteni. Egy egész délután állt előttünk, így Budapestet is elhagytuk és zöldben kezdtük a fotózást.

Csak naplemente előtt tértünk vissza a belvárosba, ahol a Palotanegyedben esti rendezvények folytak. Rengeteg ember az utcákon, zsúfoltság, de még pont elfértünk mi is. :) Utolsó helyszínnek a Nemzeti Múzeum lépcsőjét céloztuk meg, ami a rendezvények miatt le volt zárva. Attila persze simán megpróbálkozott bekéredzkedni és bár a biztonsági őr egyszerűen el is hajtott bennünket, de valami csoda folytán előkerült a főnöknő, aki beengedett, a világosító srácok meg tolták nekünk a fényt. Nem voltunk bent 5 percnél sokkal többet, de igen nagy élmény volt ekkora fényben fotózni, miközben a városra szürkület ereszkedett.

Tags: , , , ,



2 Responses to “Juló & Krisztián”

  1. October 10th, 2010 at 8:35 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Juló & Krisztián story says:

    […] előzetes fotózásukon (itt), majd az esküvőt követő napon kint a zöldben és a belvárosban (itt). Nem is tudom, melyik volt a kedvencünk… :) Nekik valószínűleg ez a bejegyzés lesz a […]

  2. May 18th, 2016 at 10:54 am

    Képfényező blog » Blog Archive » Juló & Krisztián story says:

    […] Juló & Krisztián Zsuzsi & Gergő […]

Most szólj hozzá... :)