Képfényező blog » Blog Archive » Nelly & Attila

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Nelly & Attila

Sok más mellett az “ó” és az “új” jól eltalált keveredése jut eszembe Nellyék esküvőjéről. Keressük ezt sokszor, mindenféle alkalmakkor. Még ez a néhány, állítólag a viktoriánus korból ránk maradt, sokat idézett verssor is erről szól:

“Something old, something new
Something borrowed, something blue
And a silver sixpence in her shoe.”

Akárhogy is nézzük, mindannyian szeretnénk megtalálni valami jó keverékét a réginek és az újnak. Nellynek és Attilának sikerült. :) A nap sok kisebb-nagyobb részletét kiemelhetnénk, de a legszembetűnőbb talán a vacsora volt: nem jártam még olyan esküvőn, ahol ennyire kiegyensúlyozottan sikerült vegyíteni a hagyományt és azt, ami nekünk, mostanában fiataloknak is a sajátunk. Főleg nem úgy, hogy mindenki jól is érezze magát. :)

Hosszú napunk volt egyébként, és jó rá emlékezni. Legfőképpen azért, mert egyszerre volt szemük a részletek iránt, és lelkük egymás és a láthatatlanul fontos dolgok felé. A kis smink-sarok vagy a bőrillatú Rolls-Royce nyilván sokaknak feltűnik, és egyszerre látjuk szépnek és stílusosnak… de az első találkozással járó szipogás, és a torokban szorult gombóc miatt volt igazán jó ott lenni.

Szigorú volt érkezéskor, később megenyhült… :)

Az este tanulgattuk kicsit a “mulat” és a “bulizik” szavak jelentése közti különbséget is. És mindkettőre volt alkalom, mindkettőt megszerettük. A néptáncos múlt villámgyorsan bújt elő Attilából, és mire észbe kaptunk, már az egész násznép talpon volt – a “mulat” szó értelmezéséhez pedig közelebb vihet, ha az arcokat (is) figyeljük. :) Aztán zenét és stílust váltottunk, és a násznép talpon maradt… :)

“Azért vannak a jó barátok”… :)

Találkoztunk tehát mindennel, amit egy esküvőn keresünk. Volt szépség, elfogódottság, öröm, mulatság. Más dolgunk nincs is, mint megpróbálni mindezt most egy diavetítésbe sűríteni – köszönet az élményért, fogadjátok szeretettel:

Diavetítés a képre kattintva!

Tags: ,



2 Responses to “Nelly & Attila”

  1. July 9th, 2012 at 10:37 am

    Nelly & Attila says:

    Nagyon nagyon jól sikerültek a képek, és minden jó, fontos és megható pillanat meg lett örökítve az unokáinknak :) Köszönjük szépen!

  2. August 30th, 2014 at 11:42 am

    Képfényező blog » Blog Archive » Nelly & Attila & ? :) says:

    […] kedvünk ismét néhány képet készíteni róluk. Merthogy történt velük egy s más az  esküvő óta eltelt két év alatt, például Nelly menyasszonyból mosolygós kismama lett. Persze hogy […]

Most szólj hozzá... :)