Képfényező blog » Blog Archive » Saci & Attila

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Saci & Attila

Azt mondják, egy lány megszületik, és másnap elkezdi tervezni az esküvőjét… és ebben lehet is némi igazság. :) Ennek megfelelően sokféle lelki- és idegállapotban élik meg a menyasszonyok az esküvőjük napját, és ez érthető is. Láttunk persze már néhány mindent viccre vevő vőlegényt, humorukat aznapra kihegyező családot – de kevés annyira felszabadult és vidám menyasszonnyal találkoztunk eddig, mint Saci. :)

A családot kicsit megismerve kicsit érthetőbbé vált mindez (volt honnan örökölni :) ), de mindenképp jó alaphangot adott a napnak. Amire persze szükség is volt, mert eddig például az sem sűrűn fordult elő, hogy a temlom felé a menyasszony egy hófehér, muzeális értékű oldtimer Rolls-Royce hátsó ülésén induljon, de már a fotós sokat látott, de semmiképp nem muzeális értékű 20 év körüli Audijával érkezzen… és még a vontatókötél is előkerüljön útközben. :) Mindenesetre a virágdísz tetszett az orrom előtt, ilyen a következő esküvőre is megpróbálok majd kérni. :))

A templom, az eskütétel azért némi ünnepélyességet is csempészett az arcokra (a mosolyt nem feledve), és ez így is van rendjén – az este pedig aztán sok vidám pillanatot tartogatott még. Az esküvő képeiből készült zenés diavetítést a lentebbi képre kattintva láthatjátok:

Saci & Attila esküvői diavetítés

Tags: , ,

Kapcsolódó fényképek: Saci & Attila-galéria



3 Responses to “Saci & Attila”

  1. November 23rd, 2010 at 2:58 pm

    meszesz says:

    Sziasztok!
    Nagyon szeretem a képeiteket, finom, érzékeny világ, mindig gyönyörködtet! Ez a sorozat, a zeneválasztással az egyik kedvencem, mindig borsózik a hátam, ha megnézem! A másik nagy kedvencem az előző bejegyzés:-)!
    Gratulálok, remek a blog!
    Üdv
    Eszter

  2. November 23rd, 2010 at 3:01 pm

    Attila says:

    Köszönjük. :)

  3. December 2nd, 2010 at 10:13 pm

    Eszter says:

    :-) nekem is az egyik nagy kedvenc
    jó, hogy ezzel nem vagyunk egyedül!

Most szólj hozzá... :)