Képfényező blog » Blog Archive » Niki & Laci – Balaton

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Niki & Laci – Balaton

Gondolkoztam rajta, hogy nem is írok semmit a képek elé, csak ide teszek két “werkfotót”, mondván: itt éppen keményen dolgozunk. És ebből azért sejthető, hogy nem volt rossz dolgunk. :)

Kicsit olyan érzésünk volt, mintha találkoztunk volna a jótündérrel, aki három kívánságunkat teljesíti.

Először is, régóta szerettem volna már egy egy vitorlázós fotózást – és most a Kék Csillag “személyében” nem is akármilyen hajón kaptuk meg a lehetőséget.

niki-laci-015

A képek kattintásra jóval nagyobbra is nőnek ám... :)

Másodszor: mindig nagyon szerettem a táncosokat és táncolni szerető párokat – ha egy jegyesfotózáson sikerül rábeszélni a párokat némi táncra, már boldog vagyok… de most igazán rábeszélni sem kellett. Csak megmutattuk a végtelen pipacsmezőt, és megemlítettük, hogy esetleg táncolhatnának is… és lám. :)

niki-laci-022

Harmadszor: mindig kicsit ünnep, ha sikerül a Balaton-felvidékre vinni egy-egy fotózást: nagy rajongói vagyunk a tájnak/vidéknek – és most ez a kívánságunk is teljesült. :)

niki-laci-030

Ezek után legalább egy diavetítéssel tartozunk a mi “jó tündéreinknek”, akik mindezt szerették, élvezték, átélték, és igazán széppé tették nekünk. Fogadjátok szeretettel – és persze ezek után kíváncsian várjuk, az esküvőn mi vár minket… :)

Tags: , , , , , , , , ,



One Response to “Niki & Laci – Balaton”

  1. January 4th, 2016 at 5:51 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Új év, új örömhírek :) says:

    […] :) A 2016-os évben ugyanis azzal Nikivel fogok együtt dolgozni, aki elérte, hogy a dermesztő Balatonban fürödjek fényképezőgéppel a nyakamban. :) Isten hozott a Képfényező […]