Képfényező blog » Blog Archive » Reni & Dani

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Reni & Dani

A szezon egyik legjobb hangulatú fotózásán vagyunk túl, és ezt szeretnénk most néhány képben elétek varázsolni. Nehéz lesz, mert a hang most nagyon-nagyon hiányzik…

Az egész úgy kezdődött, hogy elkezdtük törni a fejünket azon, hova vigyük Renit és Danit a jegyesfotózáskor… és persze próbáltunk valami olyat kitalálni, ami a lehető leginkább az övék, ahol saját magukat láthatják viszont. Amikor beszélgettünk velük, kiderült, hogy Dani zenél: zongorázik, gitározik és énekel – és itt feltűnt egy jó lehetőség. :)

A zongora végül nem jött össze, lévén nem oly mozgékony hangszer. A gitár viszont jött velünk. :) Kinéztünk egy szép nyári délutánt, és elmentünk a kedvenc kis tavukhoz: kint találtuk magunkat a városon kívül, egy fűzfáktól és nádastól szegélyezett tó partján, előkerült a gitár, Daniék felültek egy faasztal tetejére, és énekelni kezdett. És valami nehezen leírhatóan jó hangulatot, légkört teremtett az egész helyzet… akkor jutottam arra a felismerésre, hogy az esküvőfotósnál jobb foglalkozás nem olyan sok lehet. Hiszen ez akkor épp a munkahelyem volt… :)

Egy idő után persze fényképezni is elkezdtünk, és jó volt nagyon. Csak arra próbáltunk figyelni, hogy ne “törjük össze” azt, ami előttünk volt. Reméljük, sikerült. :) Jó napunk volt, mert mindehhez két nagyon jó, fotogén arc és tekintet társult, úgyhogy gyorsan hálát adhattunk a helyzetért, amibe kerültünk…

A tavat és a gitárt később aztán napraforgóra is cseréltük, de a két tekintet maradt velünk. :) Kattintsatok a lentebbi képre, és idézzük vissza együtt ennek a remek nyári délutánnak az emlékeit egy zenés diavetítés formájában:

Kattints a képre a diavetítés indításához!



Most szólj hozzá... :)