Képfényező blog » Blog Archive » Dóri & Atilla

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Dóri & Atilla

Nagyon szeretem a játékos embereket: a játékból nem lehet, nem szabad kinőni. Némi keresgélés után találtam az alábbi Platón idézetet, ami egy jó okot mindenképpen megmutat:

Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt.

Van persze sok más okunk is a játékra… de visszagondolva a Dóriékkal közös sárkányeregetős délutánra, igazat kell adjak Platónnak.

Mert eltöltöttünk velük egy délutánt a dombok között, jól éreztük magunkat mind a négyen, és rövid idő alatt megszerettük ezt a két végtelenül mosolygós, nyugodt és jókedvű embert. És így utólag már azt is értjük, miért maradt el mindenféle idegeskedés az esküvő napján is. Mindenesetre szívből kívánjuk nektek, hogy ezt az önfeledt játékosságot tartsátok meg még sokáig. Jól fog még jönni. :)

Jól esett nézni, milyen türelmesen, precízen teregetik ki a nagy paplant, kötözgetik a zsinórokat, minden kapkodás és idegeskedés nélkül. És bár a sok sárkány egyike megmakacsolta magát, nem jöttünk rá, mennyi idő kellene ahhoz, hogy Atilla türelme elfogyjon (és az Dórinak is jó hír lehet :) ). A sárkányok működéséről is sokat tanultunk, sőt: alig tudtam visszaparancsolni magam a fényképezőgép mögé, miután Atilla a kezembe nyomta a négyzsinóros (!) sárkány kormányát. :)

Megtanultuk továbbá Dóritól még azt is, hogy a szappanbuborék-fújó valójában munkaeszköz. Legalábbis ha logopédusnak áll az ember… a szélre persze érdemes figyelni, mert ellenszélben nem működik, hátszélben pedig önműködő buborékgéppé változik. De ez utóbbi egészen szórakoztató tud lenni. :)

A lentebbi képre kattintva láthatjátok a diavetítést, sárkányeregetéssel, napfénnyel, vidámsággal, piknikkel és az ajándékba kapott gyönyörű fényekkel:

Tags: , ,One Response to “Dóri & Atilla”

  1. October 9th, 2012 at 6:06 am

    Képfényező blog » Blog Archive » Dóri & Atilla says:

    […] esemény, vagy minden esküvőn fellelhető csúszás, ami kizökkentette volna őket. És hogy ez sárkányeregetés közben így van, az még csak rendben – de ha a saját esküvőjükön is megmarad, egész […]

Most szólj hozzá... :)