Képfényező blog » Blog Archive » Zsófi & Basti

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Zsófi & Basti

Szeretjük Budapestet, mert ezerféle arca van. Jó is itt fotósnak lenni, hosszú utazgatás nélkül egészen különböző környezetben fényképezhetünk hétről hétre. Az egyetlen dolgunk, hogy mindenkivel megkeressük a “hozzáillő hangulatot”, helyszínt. :)

Különösen érdekes, milyennek látja a várost az, aki nem itt nőtt fel, sőt: külföldről érkezett. Bastival nagyon jól jártunk, mert nem az útikönyvekből tájékozódó turista szemével nézte a várost, hiszen élt itt hosszabb ideig, ezalatt felfedezte a saját kedvenceit is. Így aztán most Zsófi és Basti kedvenceiből válogattunk, de nem lőttünk el minden lehetőséget az esküvő előtt – most a zsidónegyed utcáit, házait és romkocsmáit jártuk körbe.

Szerettük mind a nyüzsgő, színes forgatagot, mind a kissé már kopottas, de még így is sokszínű házakat, udvarokat és lépcsőket. Néha olyan érzésünk volt, mintha turistaként sétálgatnánk a barátainkkal – talán csak az volt szokatlan, hogy a város helyett inkább őket fényképeztük. :)

Kíváncsian várjuk az esküvőt, egy életvidám, kreatív párt ismertünk meg. Hogy mást ne is mondjuk, szerettük az összes apró részletet és kiegészítőt. Ilyen kevés kell ahhoz, hogy a “hétköznapi” viselet is ötletes legyen. :)

Tags: , , , , ,



Most szólj hozzá... :)