Képfényező blog » Blog Archive » Linda & Saci

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Linda & Saci

_dsc2119-edit

Lindáék régi jó barátok, az egyetem kezdete óta ismerjük egymást – és részben az esküvői fotós “karrier” kezdetét is nekik köszönhetem, az első olyan esküvőm volt, ahol én voltam a fotós. A képeket itt a blogon is láthattátok, bár már elég régen… :)

_dsc2022-editAz esküvő óta eltelt három évnek apró, ámde annál mosolygósabb gyümölcse is van: Sacibaba. Jó dolog visszatérni fotózni olyanokhoz, akiknek már az esküvőjén is ott voltam, akikkel amúgy is baráti viszonyban vagyok – most is nagyon élveztem. Eltöltöttem náluk egy délutánt – egyszerűen jó volt nézni őket, rácsodálkozni, hogy van olyan kisember, aki még az én kezemben is hosszú ideig elvan sírás nélkül, jókedvűen, és úgy egyáltalán, felvidítja az embert egy ilyen mosolygós, jókedvű, kiegyensúlyozott család.

_dsc2157

_dsc2306Hálás vagyok a nyitottságért, bizalomért, amivel fogadtak – nem kellett küzdeni azért, hogy “bensőséges” fotókat lehessen készíteni, nem egy idegennek szóló arcot láttam, hanem saját magukat. Pedig egészen biztos, hogy Lindának is furcsa órákon át egy objektív előtt lenni, szokatlan érzés, hogy akár az etetés csodáját is látja valaki… de ezekhez a képekhez ez kellett. Akárhogy is nézzük, a fotós lelkének is egy felfrissülés egy ilyen délután. :)

_dsc2238-edit

Tags: , , ,

Kapcsolódó fényképek: Linda & Saci-galéria



4 Responses to “Linda & Saci”

  1. May 14th, 2009 at 11:23 am

    Képfényező blog » Blog Archive » Saci keresztelő says:

    […] ami ezer szállal kapcsolódik már a korábbi bejegyzésekhez, Sacival nem sokkal ezelőtt kétszer is találkoztunk. […]

  2. February 18th, 2011 at 10:23 am

    Képfényező blog » Blog Archive » Hangi, Saci… gyerekek, otthon, család :) says:

    […] nagyobbik pici lányra már a szemfülesek emlékezhetnek (innen és innen), Hangira még nem, úgyhogy itt volt az idő: "Hát te meg mit akarsz […]

  3. May 18th, 2016 at 11:04 am

    Képfényező blog » Blog Archive » Hangi, Saci, … says:

    […] nagyobbik pici lányra már a szemfülesek emlékezhetnek (innen és innen), Hangira még nem, úgyhogy itt volt az […]

  4. August 3rd, 2023 at 12:54 am

    1 says:

Most szólj hozzá... :)