Képfényező blog » Blog Archive » Zita & Gábor

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Zita & Gábor

Már az első találkozásunkkor tudtam, hogy Zita és Gábor ismét egy olyan pár, akiket nagyon jó lesz fényképezni. Egyszerűen szépek együtt, jól állnak egymásnak, és a mozdulataikból, tekintetükből látszik, hogy ők összetartoznak.

Mivel családommal nem régen költöztünk Debrecenbe, még nem ismerem annyira a környékbeli, fotózás szempontjából ideális helyszíneket, de biztos voltam benne, hogy őket kettejüket szinte bármilyen környezetben fényképezve a végeredmény jó lesz.

Így is lett, a jegyesfotózásra egy meleg augusztusi délutánon került sor. Mivel természetbeli fényképeket szerettek volna, ezért úgy döntöttünk, hogy felfedezzük az esküvői helyszínüknek is választott Gúthi-erdőt. Zitáék láthatóan sok energiát fordítottak a felkészülésre, hiszen több ruhát hoztak magukkal a fotózásra, így sokféle hangulatú képet tudtunk készíteni.

Naplemente környékén akadtunk rá a Gúthi templomromra, aminek én különösen örültem, hiszen ez a környezet igazán méltó volt a gyönyörű esti fényekhez, és Gáborék utolsónak hagyott öltözéke is tökéletesen passzolt a hangulathoz.

Ezek után, amíg mi izgatottan várjuk az esküvőt, meséljen nektek a diavetítés és alatta néhány kedvenc képünk.



One Response to “Zita & Gábor”

  1. October 27th, 2018 at 4:22 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Zita & Gábor says:

    […] lakodalom a Gúthi-erdőben volt, ami önmagában is egy varázslatos hely. Már a jegyesfotózásnak is ez adta a helyszínt. Mikor hazaindultunk, még egy egész őzcsordát is ki kellett […]