Képfényező blog » Blog Archive » Meyke

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Meyke

“Fontosnak tartom, hogy hagyományőrzés címén ne csupán a magyar népi viseletek díszítőművészetét, motívumkincsét vegyem át, hanem a régi viseletek felépítését, szerkezetét, értékét is. Az egymásra épülő kollekciók célja a tradíciók őrzése mellett a kommunikáció, s ezen keresztül az értékrend, ízlés formálása, nemzetünk megismerése és megismertetése.” Molnár-Madarász Melinda

A blogon szerepelt már Meyke neve, nem véletlenül. Egy hihetetlenül tehetséges iparművész barátunk ő, teljes nevén Molnár-Madarász Melinda, akinek néhány ruháját már fotózhattuk egy-egy esküvő alkalmával. Valójában nem az esküvői ruha készítés a fő profilja, hanem ma is hordható magyar öltözékek tervezése.

Új honlapjához első körben matyó és torockó tájegységek viseletei ihlette öltözékeket fotóztunk, amiből egy szűk válogatást láthattok a lenti képekre kattintva. Kicsit borús napunk volt, de ennek ellenére élveztük minden percét a fotózásnak, érdekes volt belekóstolni kicsit egy új fotós műfajba. Reméljük lesz még alkalmunk tökéletesíteni a tudásunkat. A ruhák valóban hordhatóak és gyönyörűek, aprólékosan kidolgozottak, különlegesek és magyarok!

Tags: , , , , ,



Most szólj hozzá... :)